FAVORITE TEA

Hej babes! Höstigt ute tycker jag, och har fått ett sug efter te =) Dricker alltid te på vintern, tycker det är så mysigt. Tänkte visa mitt favoritte för er. Jag fick det av min kompis Viktoria i julklapp för några år sedan och det har sedan dess varit en favorit. Det kommer från Rituals och är deras gröna Hammam Mint Te! Dricker det med lite mandelmjölk i. MUMS. Annars gillar jag typ vanliga fruktiga svarta teer från Ica, men detta är så fräscht.

Idag ska jag jobba klart, sedan gå till gymmet med Emma och bjuda henne på middag hos oss. Vi ska gå genom lite jobb och hänga. När jag hade min lägenhet var det typ öppet hus för alla, alla mina vänner kände sig hemma där och nu när jag bor hos min kille är han noga med att jag ska kunna göra samma sak <3 Vi håller fortfarande på att kolla efter lägenheter, men inte hittat någon som känns perfekt än. Eftersom vi ska köpa lite större tillsammans kommer det finnas plats för alla att hänga/sova/vara hos oss och jag har redan bestämt att vi ska börja med kräftskiva som tradition fr o m nästa år då vi förhoppningsvis har ett stort matbord 😉 Haha, sånt gör mig väldigt lycklig. Älskar att ha vänner över på middagar/häng/vad som. En av dom bästa sakerna med vuxenlivet!

PS svarat på alla kommentarer från senaste dagarna nu <3!!!!!! Fyfan vad roliga saker ni ville äta, gav er lite tips 😉

Hi babes! It’s a little bit autumn outside, and I have started to drink tea again =) I am always drinking tea in the winter, I think it’s so cozy. I thought I’d show my favorite one for you. I received it by my friend Viktoria as a Christmas gift a few years ago and since then it has been a favorite of mine. It comes from Rituals and it’s their green Hammam Mint Tea! I drink it with some almond milk in. YUM. Otherwise, I like a typical fruity black teas from the grocery store, but this is so fresh.

Today I will work, then go to the gym with Emma and make her dinner at our place. We’ll go through some work and hang out. When I had my apartment it was kind of a open house for everyone, all my friends felt at home there and now that I live with my guy, he makes sure I can do the same thing. <3 We are still looking for apartments, but have not found anyone who feels perfect yet. Since we are going to buy a little bigger one together, there will be room for everyone to hang out / sleep / stay with us and I have already decided that we will start with a crayfish party as a tradition for next year when we hopefully have a large dining table 😉 Haha, that makes me very happy. I love to have friends over at dinner / hang / whatever. One of the best things about adulthood!

1 reaktion på “FAVORITE TEA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.