BRUNCH ON A SUNDAY

Another day another food update! Haha =) Nej men jag och Vickan träffades på brunch imorse och sen skulle vi träna, men det blev istället shopping och sen tog jag en promenad hem så det fick bli träningen! Jag tog en eggs benedict utan skinka, sen delade vi på en gino och en friterade vaniljmunkar med glass. Munkarna var sådär dock så ta gino om ni ska dit. Den är magisk! Deras pannkakor är också grymma men ville prova något annat idag. Riche har bra brunch och deras köttbullar är galna. Hade inte bangat på att käka middag där också haha.

Nu är jag hemma med mina boys och jobbar lite. Igår var vi på 70-års fest hemma hos min killes familjevänner, det var supermysigt. Hade lite alone-time sen med godis i sängen och Loki sen, min kille och hans kompisar hade en grabbnatt och kollade fighting. Vi bokade även resa till Maldiverna, vi hittade asbra hotell och flygbiljetter. Så förbered er på att hata min blogg om typ 10 dagar. Om vi får sol dvs! 😉 Typiskt om det skulle bli asbra hemma och vi har kaos där. Men måste fota lite samarbeten så behövde åka. Hoppas att ni haft en skön helg <3

Another day another food update! Haha =) No but me and Vickan met on a brunch this morning and then were suppose to work out, but instead we went shopping and then I went for a walk home! I choose an egg benedict without ham, then we shared a gino and a fried vanilla donuts with ice cream. The donuts were not my cup of tea, but choose the Gino if you go there. It’s magical! Their pancakes are also awesome but I wanted to try something else today. Riche has a good brunch and their meatballs are crazy. I wouldn’t mind having dinner there too haha.

Now I’m home with my boys and working a little. Yesterday we were at 70th birthday party at my boyfriends family friends, it was super cozy. Had some time alone with candy in bed and Loki after that, my boy and his friends had a guys night and watched fighting. We also booked a trip to the Maldives, we found a really good hotel and airline tickets. So be prepared to hate my blog in like 10 days. IF we get any sun! 😉 It would be typical if it was good at home and we have a chaos weather, but I have to photograph some collaborations, so I have to go. I hope you had a nice weekend <3

4 reaktioner på “BRUNCH ON A SUNDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.