SUMMER SALE

Post in collab with my brand Bring Sportswear

Grey high waist tights – also available in black!

The Pink Pastel tights I had on for my Glossybox campaign – also available in white!

Hej fina, härlig fredag visst!? Vaknade på så bra humör idag, älskartttt 🙂 Vi kör just nu sommarrea på Bring Sportswear, 30% på lite nya produkter. Klicka HÄR för att komma till rean.

I alla fall har vi suttit och kikat på lite resor för hösten, men har sån jävla beslutsångest!!! Vi tänkte dra till Maldiverna som min syrra & Erik, men blev lite opepp eftersom det är regnsäsong så känns lite osäkert.. Kanske väntar lite och åker i vinter istället, det är verkligen regn överallt som inte är EU typ. Hatar att kolla resor, kan någon plocka fram en billig solig resa till ett fotovänligt ställe vi inte varit på tack? Haha, nä men får kolla runt lite mer i helgen!

Helgens planer är i alla fall häng med Vickan & Erik ikväll, imorgon ska vi på en 70-års fest, och på söndag ska jag bruncha och träna med andra Vickan. Haha, kul att min syrra & en av mina bästa vänner heter samma 🙂 Hoppas att ni har en skön fredag babes! Vi hörs sen!

Hello, lovely Friday, right!? I woke up in such a good mood today, loveittttt 🙂 We are currently having a summer sale at Bring Sportswear, 30% on some new products. Click HERE to get to the sale.

In any case, we have been looking for some trips for this fall, but have such a hard time to make a decision!!! We were going to go to the Maldives as my sister & Erik, but we can’t decide because it’s rainy season, so feels a little bit risky. Maybe we will just wait a little and go this winter instead, it’s really rainy everywhere except europe. I hate to check for vacation, can anyone pick up a cheap sunny trip to a photo-friendly place we have not been on thanks? Haha, well, I have to check out a little more this weekend!

The plans of this weekend is hanging out with Vickan & Erik tonight, tomorrow we will go to a 70th party, and on sunday I will brunch and workout with the other Vickan. Haha, funny that my sister & one of my best friends has the same name 🙂 I hope you have a nice Friday babes! See you later!

8 reaktioner på “SUMMER SALE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.