THE SECOND WORKOUT

Hej babes! Så sen uppdatering idag pga sjukaste tröttheten. Var tvungen att gå hem och lägga mig för att sova 1,5 h typ, haha. Har ju sagt att min trötthet är galen denna vecka men nu känner jag mig lite piggare. Snart helg haha! Igår var vi på visningen och lägenheten var helt perfekt, det enda problemet är lite oklarheter med föreningen.. Vi får se hur vi gör, så tråkigt!! Jaja, det kommer fler lägenheter annars.

I ALLA FALL, efter det åkte jag för att träna med Emma! Vi körde ett benpass. Så kul att vi drar varandra till gymmet. Igår var en sån dag när jag var riktigt seg, hann inte äta lunch innan heller så tryckte i mig ägg och en smoothie på Squeezed up typ 2 minuter innan passet hehe. MEN det blev ändå ett bra pass, fick lite känningar i höften så får ta det lite lugnare framöver bara. Små steg framåt! Förresten så nice att köra hip thrusters i maskinen, då slipper man hela rulla av stången momentet. Fast man ser lite rolig ut =) Det här körde vi:

10×4 front squats 
10×3 hip thrusters 
10×3 hip abductor 
10×3 leg extensions 
10×3 back extensions 

Nu ska jag sitta och bocka av en del jobb innan det är middagsdags. Gjorde en asgod gryta igår på lammkorv men vet inte om det finns kvar, min kille gillade den väldigt mycket 😉 Har försökt laga saker med det som finns hemma i veckan men funderar på att gå och handla lite idag och göra en skagenröra. Det blir en bra mix med korvgrytan haha!!! Men sjukt bra att göra en gryta/soppa i veckan och ta vara på alla grönsaker som bara ligger i kylen, mindre matsvinn och mer ekonomiskt. Win-win! Undrar så mycket vad alla andra äter på vardagar. Skulle vilja va med i en fb-grupp där man bara lägger upp allt man äter hahaha. Nån som är på? 😉

Hi babes! So late update today due to my extreme tiredness. Had to go home and lay down to sleep 1.5 h, haha. As I told you before, my tiredness is crazy this week, but now I feel a little bit more filled with energy. Soon weekend haha! Yesterday we were to the apartment show and it was absolutely perfect, the only problem is some unclearness with the association.. We’ll see how we will do with it, so sad!! Well well, there will be more apartments.

Any way, after that I went to workout with Emma! We did a leg workout. So good that we go to the gym and drag each other. Yesterday was a day when I was dead, did not have time to eat lunch before either so I had some quick eggs and a smoothie on Squeezed up (the café) like 2 minutes before the workout hehe. BUT, it became a good workout anyway, I got a little feeling in the hip, so I’ll have to be a little more careful. Small steps forward! By the way, it’s so nice to do hip thrusters in the machine. Even though you look a little funny =) We did this:

10×4 front squats
10×3 hip thrusters
10×3 hip abductor
10×3 leg extensions
10×3 back extensions

Now I’ll have a bunch of work before it’s dinner. Did an delicious stew yesterday on lamb sausage but do not know if it’s anything left, my guy liked it very much 😉 I have started trying to cook things with things we have at home this week. It’s a good idea to make a casserole / soup a week and take care of all the vegetables that are in the fridge, less food thrown away and more economical. Win-win! Wondering what everyone else eats on weekdays. Would like to join a fb group where you just put up everything you eat hahaha. Anyone who would join it? 😉

5 reaktioner på “THE SECOND WORKOUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.