HELLO WEDNESDAY

Hej på er fina och hej onsdag, här kommer en selfie-bomb haha! Är hyfsat trött idag men tack vare mitt fina hår efter igår känner jag mig ändå fräsch. Världens bästa Marre! Det är det mörkaste jag varit på länge men jag gillar det, det är också toning så det kommer ljusna lite eftersom ifall jag får panik 😉 Vad tycker ni?

Idag har jag varit iväg en sväng på ett möte och nu sitter jag hemma och jobbar. Vid lunch ska vi iväg på en förhandsvisning av en lägenhet vi funderar på att köpa, det är även ett annat par som ska dit så vi får se om vi kommer slåss på plats haha. Den är i alla fall superfin och jag hoppas den är lika fin i verkligheten! Det är inte många lägenheter vi båda gillar så håll tummarna 😀 Efter det ska jag dra och träna med Emma, innan jag ska fortsätta jobba. Så härligt med onsdag, är dödens trött och räknar ner dagarna till  helgen så det känns som att man är halvvägs där!! Nu kämpar vi sista dagarna haha!!! <3

Hello babes and hello Wednesday, here comes a selfie bomb haha! I’m pretty tired today but thanks to my nice hair after yesterday I still feel fresh. The world’s best Marre! It’s the darkest I’ve been for a long time but I like it, it’s also a toner so it’s going to lighter after I wash it if I panic 😉 What do you think?

Today I’ve been to a meeting and now I’m at home and working. At lunch we will go to a preview of an apartment we are considering buying, there is also another couple that will be there so we will see if we will fight on place haha. At least it’s super nice and I hope it’s just as nice in reality! There are not many apartments we both like so hold your thumbs 😀 After that, I’ll go and workout with Emma before I’ll keep working. So nice with Wednesday, because I am so tired and counting down the days to the weekend so it feels like halfway there!! Now let’s get through these last days haha​​!!! <3

4 reaktioner på “HELLO WEDNESDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.