FINALLY

Åh herregud vad trevligt det är att vara igång med träningen ska ni veta!!! Igår mötte jag upp Emma efter jobbet och körde ett ryggpass som hette duga. Det är så otroligt härligt att bara kunna lasta på vikter utan smärta :’) Så glad att jag kan bygga upp min kropp, men ändå glad att jag underhållit fast jag varit väldigt omotiverad. Nu kör jag ca 3 tunga styrkepass i veckan, och det är alldeles perfekt i mitt liv och för min kropp.

Efter gympasset drog vi ner på stan sista timmen innan det stängde, köpte stickade tröjor som jag ska flytta in i nu haha! Sen hade min kille gjort carbonara på kalkonbacon (så jävla gotttttt) som jag åt tills jag nästan mådde illa, sen städade jag lite och gick till sängen. Tror jag somnade på ca 1 minut. Död haha! Idag gick jag upp tidigt för att hinna jobba lite, för strax ska jag åka till Bangs för att fixa frillan hos Marre som tyckte att det var dags för en höstförändring. Ska lägga in lite mörkare som jag brukar göra på hösten. Spännande! 🙂 Ska bli kul att få hänga några timmar mitt på dagen med mitt favoritpar <3 Nu ska jag äta lite frukost och sminka mig. Vi hörs sen! Puss

Oh my dear, how nice it is to get started with the training I have to tell youuu!!! Yesterday I met Emma after work and did a back workout that killed me. It’s so incredibly nice to just load weights without pain :’) So glad I can build up my body, yet glad I maintained, even though I’ve been very unmotivated. Now I do about 3 heavy strength workouts a week, and it’s perfect in my life and for my body.

After the gym, we went to town for the last hour before it closed, bought knitted sweaters that I’m gonna move in to now haha! Then my guy had made carbonara on turkey bacon (so damn good) that I ate until I almost felt ill, then I cleaned a little and went to bed. I think I fell asleep in about 1 minute. Dead haha! Today I got up early to work a bit, because soon I will go to Bangs to fix my hair by Marre who thought it was time for a fall change. We will put in a little darker shades as I usually do in the fall. Exciting! 🙂 It will be fun to hang out for a few hours in the middle of the day with my favorite couple <3 Now I’ll have some breakfast and put on make up. See you later! Kiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.