MY <3

Hej babes! Hur fin är inte den här bilden, jag och mina två pojkar <3 Loki syns dock knappt haha, han är svår att se i höstskogen. Det var så mysigt att åka upp. Så glad att vi varit i Umeå fyra gånger i år, och vi ska även åka upp i mellandagarna. Är så taggad på jul, förra året julpyntade vi så fint och sedan kollade vi på julkalendern ihop varje morgon. Det kommer bli tradition 🙂 Och i år ska vi köpa julgran 1 dec, så vi hinner njuta av den länge. December är verkligen den enda månaden jag gillar under vintern, så jag ska maxa den. Vi kommer nog fira jul hemma hos oss, och jag älskar ju att fixa och hålla på i köket så jag har redan börjat spara massa julrecept haha! Varning för jultema här fr o m 1 dec. Hoppas att ni också är peppade på jul 😀

Idag tog jag en ofrivillig sovmorgon och stängde av larmet, men min kropp var så himla trött så jag antar att det kanske var bra! Den här årstiden är det extra viktigt med sömn. Jag sover nästan alltid minst 8 h, och det är nog därför jag sällan åker på förkylningar (även om jag har en liggande som vill komma fram nu). Men sömn är verkligen viktigt. Jag dricker koffein kanske en dag i veckan, för annars har jag svårt att varva ner och somna i tid! Förut drack jag mycket energidrycker och sov mycket mindre, jag känner stor skillnad i min kropp nu.

Hi babes! How nice is not this picture, me and my two boys <3 Loki, however, is hard to spot haha, he is hard to see in the autumn forest. It was so cozy to go up. So glad we have been to Umeå four times this year, and we will also go there after xmas. I am so fond of Christmas, last year, we decorated Christmas so well and then we watched the Christmas calendar together every morning. It will be tradition 🙂 And this year we will buy the Christmas tree 1 Dec, so we will enjoy it for a long time. December is really the only month I like during winter, so I’ll maximize it. We will probably celebrate Christmas at our house, and I love to cook and do things in the kitchen so I have already started saving a lot of Christmas recipes haha! Warning for Christmas theme here from 1 Dec. Hope you are also are excited about Christmas 😀

Today I took an involuntary sleep morning and shut down the alarm, but my body was so bad tired so I suppose it might be good! This season is extra important with sleep. I almost sleep for at least 8 hours each night, and that’s probably because I rarely catch colds (even though I have one that wants to come out now). But sleep is really important. I drink caffeine maybe one day a week, because otherwise I have a hard time to sleep and fall asleep on time! Before I drank a lot of energy drinks and slept much less, I feel a big difference in my body now.

5 reaktioner på “MY <3”

 • Sara skriver:

  Hi! First of all I wanted to say that I adore you and your social media. You have such a positive energy shining through.
  Secondly I wanted to ask want camera you have used for your last pictures and which lense? They are breathtaking!
  Love you and hope you can answer <3

 • Agata skriver:

  En fråga vad läser du för andra bloggar? Jag läser iprincip bara din och Ida Wargs… sen är det slut hahaha så vehöver lite tips på bra bloggar.

 • Ellie skriver:

  Hej Alex!
  Jag har en fråga om hur du ser på din kropp nuförtiden gentemot tidigare? Om jag förstår det rätt har din syn på din kropp förändrats. Och om jag inte missminner mig så har du väl alltid känt skam för du alltid varit smal (precis som jag gör för att jag är grövre o mer atletisk än en vanlig tjej). Stor kram <3

 • Anna skriver:

  Sååå jäkla taggad på jul och massa julrecept!!! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.