NORRLAND

Hej på er! Här kommer en liten bildbomb med lite bilder jag inte postat från när vi var i Norrland =) Så mysigt. Nu är det dock lite mer vitt där haha, det snöade ju till och med här igår, även fast det bara var lite. Sjukt kallt imorse också fast solen lyser, höll fan på att frysa ihjäl imorse.

Började i alla fall dagen med ett morgonmöte med Axel och sedan har jag suttit hemma och jobbat. Idag ska jag träna med Emma efter lunchen också, riktigt effektiv måndag. Tror det är för att det blev vintertid och jag fick sova en timme extra haha. Har ätit så mycket goda saker i helgen så jag tror att mitt pass kommer gå extra bra idag (hej nutella, bästa pwo som finns heheheee). Hoppas att det är lite lugnare på gymmet så jag kan fota också!!! Nu ska jag beställa hem podd-utrustning till min och Vickans podd. Så peppad känns SÅ KUL! Vi hörs senare babes <3

Hello! Here comes a small picture bomb with some pictures I did not post from when we were in Norrland =) So cozy. Now it’s a bit more white there haha, it even snowed here yesterday, even though it was only a little. Sick cold this morning even though the sun is shining, it felt like I would freeze to death.

In any way, I started the day with a morning meeting with Axel and then I have sat at home and worked. Today, I’m going to work out with Emma after lunch, really efficient Monday. Think it’s because it was wintertime and I got to sleep an hour more haha. I have eaten so many good things this weekend so I think my workout will be extraordinary today (hello nutella, best pwo there is heheheee). Hope it’s a little quieter at the gym so I can take some pics too!!! Now I will order podcasts equipment for mine and Vickans podd. So excited!!! Talk to you later babes <3

3 reaktioner på “NORRLAND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.