SOON

Pics from Maldives <3

Hej babes! Idag har jag haft en SÅ bra dag. Det är mycket roliga saker på G och jag kommer dela med mig inom kort 🙂 Resten av dagen består av jobb och det enda jag kan tänka på är Australien imorgon (eller ja, vi kommer ju fram i övermorgon haha). Jag är SÅ peppad!

Australien är något jag velat göra så länge men aldrig haft möjligheten. Både jag och min kille har satt det på vår bucketlist och det känns så himla kul att äntligen få åka dit och tillsammans. Det kommer vara en del jobb men jag hoppas att det kommer kunna vara några dagar off eftersom vi är där rätt kort. Hade gärna stannat länge men vi måste hem till våra måsten, men är ändå glad! Ska bli kul att resa iväg med Vickan & Erik igen som är rutinerade på Australien. Vi ska till Perth och Esperance.

Direkt jag kommer hem blir det julpynt all-in. Vi kommer hem när det bara är en vecka kvar av november, och då har jag ändå hållt mig från att plocka fram julen. Då blir det julbak, julmusik, julpynt, julkalendern och ja, allt som hör till. Jag gillar inte vinter mycket alls, men eftersom jag älskar jul så känns det som att man får en bra månad ändå och då vill jag ha den så länge som det går 😉 Dessutom åker vi till Umeå på juldagen så vi kommer fortsätta fira jul med min familj under mellandagarna. Haha, har aldrig varit såhär peppad på jul? Men jag älskar att vara glad och det gör mig glad!

Hi babes! Today I have had such a good day. There are lots of fun things happening and I will share with you shortly 🙂 The rest of the day consists work and all I can think of is Australia tomorrow (or yes, we’ll arrive the day after tomorrow). I’m SO excited!

Australia is something I wanted to do for so long but never had the opportunity. Both me and my guy have put it on our bucket list and it feels so fun to finally go there and do it together. It will be some work but I hope we can have a few days off because we’re there so short. Would have liked to stay for a longer time, but we have to go home for work, but I am still happy! Will be fun to travel away with Vickan & Erik again who are good on Australia. We are going to Perth and Esperance.

Immediately when I’m coming home, it’s Christmas all-in. We’ll be home when it’s only a week left of November, and I’ve been waiting to get on with Christmas. It will be Christmas baking, Christmas music, Christmas decorations, Christmas calendar and all that belongs to Christmas. I do not like winter much at all, but because I love Christmas, it feels like you get a good month anyway and then I want it as long as it can be 😉 Also, we go to Umeå on the Christmas day so we will continue to celebrate Christmas with my family during the middle days. Haha, have never been THIS excited with Christmas? But I love being happy and it makes me happy!

6 reaktioner på “SOON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.