24 H FLIGHT

Hej fina! Nu har vi landat i Australien och Perth. Tog typ 24 h från dörr till dörr, helt sjukt att man kan komma till andra sidan jorden sådär bara.

Jag har inte fotat något alls sedan vi kom fram, det enda vi hunnit med är att gå på en matbutik (win när det finns kök på rummet) och äta en koreansk BBQ som var sjukt god! Är helt galet trött efter att bara slumrat på planet och vi ska snart gå och sova. Det är 7 h tidsskillnad så när ni vaknar imorgon kommer jag ha levt life redan 😉 Vädret verkar dock inte vara på vår sida hehe så vi får se vad vi hittar på!

Nu sitter vi alla på vårt rum och jobbar. Ska dricka mitt kokosvatten och provsmaka alla goda saker jag köpte med från matbutiken. Varje gång jag är i ett nytt land tycker jag det är så kul att gå runt i matbutiken och köpa med massa jag inte smakat förut haha! Det är en av mina favoritsaker. Foodie! Men nu har jag ont i ögonen av trötthet.

Hello babes! Now we have landed in Australia and Perth. Took about 24 h from door to door, quite sick that you can come to the other side of the world just like that.

I have not photographed anything ever since we landen, all we have done is go to a food store (win when there is kitchen in the room) and eat a Korean BBQ that was badly good! I’m really tired after just sluming on the plane and we will soon go to sleep. It’s 7 h time difference so when you wake up tomorrow I’ll have lived life already 😉 The weather does not seem to be on our side hehe so we’ll see what we will do!

Now we are all sitting in our room and working. Should drink my coconut water and sample all the good things I bought from the grocery store. Every time I’m in a new country, I think it’s so fun to go around the grocery store and buy things I have not tasted before haha! It’s one of my favorite things. Foodie! But now my eyes hurt from tiredness. 

8 reaktioner på “24 H FLIGHT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.