BRUNCH IN PERTH 

Hej fina <3 Igår somnade vi typ kl 23 helt döda, och alla fyra vaknade upp 05?? Vi har en WhatsApp grupp som alla skrev i haha. Som tur var kunde i alla fall vi somna om, sen var det lite svårare att vakna! Vi åkte till Rabbit on the moon för en brunch. Jag tog avomacka med pocherade ägg som alltid, och en juice sen cappuccino. Well needed! Har varit så död idag av tidsskillnaden och nu måste jag bocka av lite jobb innan det är dags att sova igen =)

Det är så himla kul att vara här. Det är precis som jag hade förväntat mig! Jag längtar tills imorgon även fast det ska regna haha!

Hi you <3 Yesterday we fell asleep at 23 all dead, and all four woke up 05 ?? We have a WhatsApp group that everyone wrote in haha. Fortunately, at least we could fall back asleep, then it was a bit more difficult to wake up! We went to Rabbit on the moon for a brunch. I took an avo toast with poached eggs as always, and a juice and cappuccino. Well needed! Have been so dead today by the time difference and now I have to bug off some work before it’s time to sleep again =)

It’s so great fun to be here. It’s just like I had expected! I’m longing for tomorrow even though it’s raining haha!

2 reaktioner på “BRUNCH IN PERTH ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.