AUSTRALIA SNAPS

Hej fina!!! Äntligen lite internet. Vi sitter på Mc Donalds och använder 30 min gratis wi-fi haha! Igår körde vi nämligen hela vägen till Esperance. Det är på ”landet” och vi har inget internet så det har varit lite svårt att kika in här 😉 Senaste dagarna har vi i alla fall varit klart i Perth, som jag redan saknar! Och idag åkte vi till Australiens vitaste strand i en nationalpark här. Det var så galet fint! Ska visa sen. Om ni vill se lite mer live kan ni hålla koll på min IG-story.

Vi har verkligen haft otur med vädret sen vi kom hit. Det är en av världens mest solsäkra ställen och vi prickade in dom icke-soliga dagarna 😉 Har ändå såklart det jättebra men hade varit roligt med lite sol eftersom jag inte vet när vi kommer resa nästa gång blir. Nu har vi bara imorgon kvar, sedan åker vi hem på onsdag. Saknar Loki sååååå mycket så jag längtar hem även fast det är bra här. En vecka räcker verkligen för mig för att jag ska få världens hemlängtan oavsett vart jag är?!! Är någon annan också så haha? Har typ alltid ångest för att resa men sen när jag är borta är det såklart jättebra, men några dagar och sedan måste jag typ hem. Vet inte hur många gånger jag fått sån måste-hem-nu-panik och åkt hem tidigare från ställen.

Nu ska jag jobba lite till innan mitt internet är slut. Får bli en McFlurry imorgon också dåååå! 😉

Hello cuties!!! Finally some internet. We sit at Mc Donalds and use their 30 min free wi-fi haha! Yesterday we drove all the way to Esperance. It’s on the ”country” and we have no internet so it’s been a bit hard to write here 😉 In the last couple of days we have finished the days in Perth, which I already miss! And today we went to Australia’s whiteest beach in a national park here. It was so crazy! I will show you later. If you want to watch a little more live from me, you can keep an eye on my IG story.

We have really been unlucky with the weather since we came here. It’s one of the world’s most sunny places and we came on the non-sunny days 😉 Of course it’s really nice anyway, but it would be fun with some sun since I do not know when we will be traveling next time. Now we only have tomorrow, then we will go home on Wednesday. I do miss Loki sooooo much so I’m longing home even though it’s good here. A week is really enough for me to get home longing feelings no matter where I am? !! Is anyone else like that too haha? Have always kind of anxiety to travel but later when I’m there it’s obviously great, but a few days and then I have to go home. Do not know how many times I’ve got that I-have-to-go-home-now-panic and went home from places.

Now I’ll work a little bit before my internet is over. May be a McFlurry tomorrow too! 😉

5 reaktioner på “AUSTRALIA SNAPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.