HI LITTLE WALLABY

Hej babes! Måste bara få visa det här medan vi sitter inlåsta i bilen hela dagen. KOLLA vad som kom fram på parkeringen igår när vi åkte till stranden. OMG det är det bästa som har hänt mig typ haha. Världens gosigaste wallabys! Att helt frigående vilda djur skulle vara så tama är helt sjukt??? Dom var ännu finare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Kom fram och tryckte huvudet mot ens händer precis som Loki. Loki-substitut haha! Ännu bättre är dock att det kom ner några till stranden sen, ska visa bilder men kunde inte hålla mig tills jag kollat genom kameran så bjuder på några snabba mobilbilder 🙂

Nu – fortsätta bilandet! Puss

Hi babes! Just had to show this while we’re locked up in the car all day long. Look what appeared in the car park yesterday when we went to the beach. OMG it’s the best thing that happened to me kind of haha. The world’s cutest wallabys! That completely free wildlife would be so tame is totally sick??? They were even finer than I could ever imagine. It came on and pushed it’s head against my hands just like Loki. Loki substitute haha! Even better, though, it came down some to the beach later, I will show you the pictures but could not wait until I checked through the camera so I’ll give you some quick mobile pictures 🙂

Now – continue the car riding! Kiss

4 reaktioner på “HI LITTLE WALLABY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.