READERS VOICE: JULRECEPT?

Polkabräck recept – HÄR

Hej hjärtan! ÄNTLIGEN på svensk mark, är helt död av allt resande men fan vad bra jag haft det! Ska visa massa bilder snart. Innan jag gått genom dom måste jag be er om lite hjälp! Nu är jag hemma = REDO FÖR JUUUUUUL haha. Ska samla ihop massa recept till julbak och lagning så tänkte om ni har några bra tips, eller något ni tycker är sjukt gott att äta under juletider? Jag kommer såklart dela allt jag gör här och tänkte sätta igång snart! Polkabräck som vi gjorde förra året gick så snabbt och var svingott, det blir samma i år. Kommer även göra dessa Oreo-bollar med polka (älskar vit choklad med polka haha) och även saffransbiscotti som min kompis Emma har ett grymt recept på som jag ska sno!

Dela gärna så hjälper vi varandra att få en riktigt god (hehehehe) jul 😉 PUSS på er!

Hello hearts! FINALLY in Sweden, I’m completely dead of all traveling but damn what a good time I had! Will show a lot of pics soon. Before I’ve gone through them, I have to ask for some help! Now I’m home = READY FOR XMAAAAAAS haha. I’m going to gather a lot of recipes for Christmas baking and cooking so thought if you have any good tips, or something you think is sick good to eat during Christmas if you can share it? I will of course share everything I do here and I would like to get started soon!  I will also make these Oreo balls with polka (love white chocolate with polka haha) and even saffron sbiscotti that my friend Emma has a great recipe for which I will sneak!

Please share and we will help each other to get a really good (hehehehe) christmas 😉 KISSES BABES!

1 reaktion på “READERS VOICE: JULRECEPT?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.