ROTTNEST ISLAND

Hej igen! Här är några bilder från när vi tog färjan över dagen till Rottnest Island. Om ni är  i Perth kan jag verkligen rekommendera det!! Vi hade sån lyx med Vickan och Erik som hade stenkoll på allt 🙂 Vi åkte dit dom sa haha.

Det är i alla fall en supervacker ö där man cyklar runt hela, det finns några olika stränder och stopp. Vi var där i några h men hade gärna stannat längre! Shit vad vi effektiviserade den här resan, ni ska bara veta. Men – så är livet när man har mycket jobb på agendan. Vi hann i alla fall se väldigt mycket, skulle dock vilja åka tillbaka i framtiden någon gång. Hoppas!

Har blivit så dålig på att fota ”snapshots” med kameran, och dom jag har nu är med min kille som inte vill vara med här. Nästa resa ska jag dokumentera mer förutom ”perfekta IG-bilder”! Tror inte folk förstår hur mycket tid och planering som ligger bakom bilder, men sjukt kul när man har fina bilder. Måste ha några för fotoalbumet när vi är gamla också bara =) Riktiga i-landsproblem! Jaja, nu ska jag vila en liten stund. Är så trött av tidsskillnaden och kl 00 inatt måste jag vara vaken för då börjar Black Friday på våran hemsida. Om jag råkat skriva något konstigt är det för att jag är sååå trött haha, men har bloggabstinens efter dessa dagar med sämst internet!

Hello again! Here are some pictures from when we took the ferry over the day to Rottnest Island. If you are in Perth I can really recommend it!! We had such luck with Vickan and Erik who knew every good place 🙂 We went to the places they said haha.

In any case, it’s a super cozy island where you cycle all around, there are a few different beaches and stops. We were there for a few hours but would have liked to stay longer! Shit what we were effective this trip. But – life is when you have a lot of work on the agenda. At least we’ve seen very much, however, I would like to go back in the future sometime. Hope I will!

I have been so bad at shooting snapshots with the camera, and those I have now are with my guy who does not want to be here. Next trip I will document more in addition to ”perfect IG images”! I do not think people understand how much time and planning lies behind pictures, but it’s fun when you have nice pictures. Must have some for the photo album when we are old too =) Real small problems! Yes, now I will rest for a little while. I’m so tired of the time difference and at 00 o’clock I have to be awake for then Black Friday starts on our website. If I happen to write something strange, it’s because I’m sooo tired haha, but have missed blogging after these days with the worst internet!

2 reaktioner på “ROTTNEST ISLAND”

  • Hejjej skriver:

    Heeelloo girl!!

    Kan du snälla lägga ut recept på maten du lagade ikväll från din snap och instastory! Såg galet gotttt! :))))

    • Alexandra Bring skriver:

      Fotade inte 🙁 men det är min Brysselkål i honung, smörstekt sparris, potatis i ugnen med vitlök, örtsalt, grillkrydda & paprikapulver, sen rullade jag ihop lövbiff till rullar och stekte, hällde över grädde med en köttbuljong, en grönsaksbuljong, ca 3 msk soja ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.