BLACK FRIDAY

In collab with my site Bring Sportswear 

Get to all our items – HERE 

Hej fina! Idag har vi 30-70% på hela vår site på ALLT fram till 00 inatt.  Det är årets största kampanj och shit vilket tryck det har varit haha!! Sidan har lyckats krascha två gånger, men nu är allt som det ska och det finns fortfarande en hel del grejer kvar. Har så mycket roligare lager i år än förra året, och det märks verkligen. Blir så himla glad och tacksam dagar som dessa. Hoppas att jag får se massor av er i kläderna sen, bästa känslan <3

Somnade 21 igår sen ställde jag larm på 23.45, gick upp och satt till 01.30 med allt kaos, somnade om och sen vaknade jag strax efter 05 av mig själv. Är så sjukt pigg idag dock? Så mysigt att min kille vaknade innan mig och vi kunde ha en lugn stund ihop samtidigt som vi jobbade imorse. Ikväll ska vi nog gå och käka nånstans, bara ta det lugnt <3 Nu har jag jobbat non-stop från kl 05 så ska ta en liten paus och åka på en julaffär och köpa julpynt haha. SÅ glad och tacksam idag. Lyckorus! Pusss bästa ni

Hello cuties! Today we have 30-70% on our entire site at EVERYTHING until 00. It’s the year’s biggest campaign and shit what pressure it has been haha​​!! The page has managed to crash twice, but now everything is going good again and there are still a lot of stuff left. Have so much more fun in stock this year than last year, and it really does notice. I am so happy and grateful days like these. Hope I’ll see lots of you in the clothes later, the best feeling <3

I fell asleep 21 yesterday, I set alarm at 23.45, got up and sat at 01.30 with all the chaos, fell asleep and later I woke up just after 05 by myself. I feel so rested today? So cozy that my guy woke up before me and we could have a good time together while we were working during the morning hours. Tonight, we will go and eat somewhere, and just take it easy <3 Now I’ve been working non-stop from 05:00 so take a break and go to a Christmas store and buy Christmas decorations haha. So happy and grateful today. Euphoria! Kisses my best ones 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.