MY WEEKEND – iPhone pics

Hej fina! Här kommer lite iPhone-bilder från helgen som varit. Det har varit en lugn och mysig helg i julens tecken 😉
Hello cuties! Here are some iPhone photos from the weekend that have been. It has been a quiet and cozy weekend with Christmas things 😉

I fredags efter jobbet mötte jag upp mitt hjärta för en liten date-night. Vi käkade middag på Urban Deli och var så sjukt jetlag och trötta efter att ha landat i Sverige på morgonen dagen innan. Vi åt i alla fall lite blandade smårätter, min kille var inte så hungrig så det var mest jag som åt ändå 😉
On Friday after work, I met my heart for a little date-night. We had dinner at Urban Deli and were so sickly jetlag and tired after landing in Sweden the morning of the day before. At least we ate some mixed dishes, my guy was not so hungry so it was mostly me who ate though 😉

Black friday var helt insane, det är alltid lika kul varje år och perfekt att börja nästa år med lite tomt lager som man kan fylla med nyheter =) Tack för alla ni som handlar och stöttar oss! <3
Black friday was completely insane, it’s always fun every year and perfect to start next year with some empty stock you can fill in with news =) Thanks for all those who shop and support us! <3

På fredagen åkte jag även till Brisak på Värmdö med min kompis Emma aka julgurun haha! Köpte lite rekvisita för bloggen och lite julpynt hem. Perfekt fredag helt enkelt! Jag brukar oftast vara lite nere när jag kommer hem från en resa men jag har haft så bra dagar att jag inte känt av det alls 🙂
On Friday I went to Brisak on Värmdö with my friend Emma aka the xmas guru haha! Bought some supplies for the blog and some Christmas decorations to the home. Perfect Friday simply! I usually tend to be a little bit down when I get home from a trip but I have had such good days that I did not feel anything like that at all 🙂

I lördags hade vi en riktig julfixardag. Vi åkte och köpte julpynt, en gran, lite annat till hemmet och sedan handlade vi för julbak. Gjorde också apelsiner med nejlikor i som vi har på kakelugnen. Luktar så gott hemma, blir helt pirrig när jag kliver upp på morgonen 🙂 Bakade i alla fall hela kvällen och min killes pappa och brorsa kom förbi, fick lite hjälp med att rulla upp lussebullarna och sen provsmakade vi allt jag hade gjort. Bra betyg!
Last Saturday we had a real Christmas fix day. We went and bought Christmas decorations, a xmas tree, some other things to the home and then we went for Christmas baking. Also made oranges with carnations in which we have on the tile stove. Smells so good at home, gets all tingly when I get up in the morning 🙂 Baked the whole evening and my father’s daddy and brother came by, got some help rolling up the buns and then we had to taste everything I had done. Good grades!

Vi hittade en sån fin gran! Vi tänkte att den skulle se liten ut hemma men den såg typ större ut här haha? Den är typ 3 meter hög! Den klädde vi i helgen också, så himla mysigt. Älskar att min kille är lika peppad som mig på att tjuvstarta julen. Nu är vi redo för december minst sagt.
We found such a nice xmas tree! We thought it would look small at home, but it looked kind of bigger here haha? It is type 3 meters high! We decorated it this weekend too, so cozy. Loving that my guy is as excited as me to start Christmas. Now we are ready for December at least.

Vi har också tränat både på lördag och söndag. Jag har kört ben och rygg. Har gått till gymmet direkt från sängen utan smink och bara köttat med hög musik. Så JÄVLA skönt! Älskar att jag fick med mig min kille också, han brukar oftast träna i vårt hemmagym men ska tvinga honom att skaffa gymkort nu så jag får sällskap på helgen hehe 😉

Igår gjorde vi även pulled chicken och några vänner kom förbi med perfekt tajming, så vi käkade middag och sen somnade vi kl 21 typ. Over and out! Har varit så fruktansvärt trött sista veckorna, och sedan massa flängande och tidsskillnad på det. Det var jätteskönt att bara ha en lugn helg med mitt hjärta och somna tidigt. Vår ”superlugna” helg blev dock fylld av träning, fix och bak haha men det var jättemysigt och jag njöt så mycket av den här helgen. Ser så mycket framemot december, ska verkligen maxa sönder julkänslan.
We have also worked out both on Saturday and Sunday. I’ve done my legs and back. Has gone to the gym directly from the bed without makeup and with high music. It’s been SO nice! Love that I brought with me my guy too, he usually works out in our home gym but I will force him to get a gym membercard now so I’ll have company on the weekends hehe 😉

Yesterday we also did pulled chicken and some friends came by with perfect timing so we had dinner and then we fell asleep at 21. Over and out! Have been so terribly tired the last weeks, and then a lot of traveling and time difference on it. It was great to just have a quiet weekend with my heart and fall asleep early. However, our ”super-calm” weekend was filled with exercise, fix and baking and cooking haha, but it was very cozy and I enjoyed it so much this weekend. Looking so much towards December, will really make the most of the Christmas feeling.

2 reaktioner på “MY WEEKEND – iPhone pics”

  • Fanny skriver:

    Hej!
    Var har du köpt de grå byxorna du har på din insta-story! Superfina 🙂

  • I skriver:

    Har du några tips på hur man träffar en bra partner? Jag blev singel för ett halvår sen efter ett 5 års förhållande, vet inte hur man gör längre.. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.