READERS VOICE – TRÄFFA EN NY KILLE?


Q: Har du några tips på hur man träffar en bra partner? Jag blev singel för ett halvår sen efter ett 5 års förhållande, vet inte hur man gör längre.. ?

A: Jag träffade min kille genom jobb. Det var en slump och en väldigt bra sådan! Dock var det inte direkt något aktivt val jag gjorde. Försöker komma på några bra tips men jag vet typ inte heller hur man gör?? SÅ MINA KÄRA LÄSARE nu får ni gärna hjälpa till som ni brukar vara bäst på – hur träffade ni era killar och vad har ni för bra tips till en singel som vill träffa någon? <3 

Q: Do you have any tips on how to meet a good partner? I became single for six months after a 5 year relationship, do not know how to do anymore .. ?

A: I met my boy through work. It was a coincidence and a very good way! However, it was not immediately an active choice I did. Trying to come up with some good tips but I do not know either how to do?? SO MY LOVED READERS Now you’re welcome to help who you’re best at – how did you meet your guys and what do you have for good tips for a single who wants to meet someone? <3

16 reaktioner på “READERS VOICE – TRÄFFA EN NY KILLE?”

 • ule skriver:

  I think it’s nothing bad if you’re single. Even if it’s for 5 years or more. Take this time to explore your own hobbies, travel, volunteer, join a book club or amateur sports team, game nights, dance class… Those are also all good places to meet a potential partner with similar interests.
  When my ex boyfriend and I broke up after 8 years together, I started enjoying being single after the first rough month (but I always liked being single, even before I met that partner). I met so many new people and had no plans for one of them to eventually become my current partner of now 4.5 years. It only happened after 2 years of hanging out with people from that social circle. And if we break up, I will have the good memories, but will not suffer because I will be in the good company on myself 😉 The biggest problem in my opinion are the living arrangements (and kids if you have them).

 • ule skriver:

  Forgot to add, it’s better to be single than in an unhappy relationship!

 • S skriver:

  Jag träffade min kille på krogen av alla ställen 2011. Vi var ute med respektive kompisgäng och hade ne gemensam vän som presenterade oss – vi dansa halva natten och bytte nummer 🙂 Vi är fortfarande tillsammans snart 6 år senare så det finns hopp på krogen! <3

 • I skriver:

  Tack för att du tog upp min fråga! <3

 • Fredrika skriver:

  Håller med ovanstående. Njut av singellivet så länge det varar:) testa nya saker, träffa nytt folk, ta någon kurs, ta hand om dig själv och utveckla dig själv som egen person och när du sedan träffar någon har du njutit så länge det varade. Jag brukar alltid säga det, jag njuter av att vara singel så länge det varar, kommer förmodligen inte vara det för evigt ändå så får ju njuta av denna tiden :).

 • Emelie skriver:

  Detta beror välla lite på vart man bor kanske…
  Jag bodde i en annan stad när jag träffade min kille som bor i Stockholm. Jag var till Sthlm över en helg och var ut på fredagen på O’learys vid Globen, på tolvan. Utanför baseball-burarna stötte vi på varandra. Ganska mycket killgäng ut där då det är så mycket spel man kan köra av olika slag. Och just baseball-burarna är nog extra bra då man står i kö för att få komma in i dom och det blir lätt att man börjar snacka med andra i kön, folk har ju druckit lite och är glada 🙂
  Så så träffades vi och nu sen lite över ett år tillbaka bor vi ihop i Stockholm och jag kunde ha träffat en bättre kille 😀

 • Anna skriver:

  Tycker också definitivt att man ska njuta av singellivet, bli din egen partner ;D Sedan tror jag det bästa är bara att leva sitt liv och vara öppen, nyfiken på andra människor och ha kul. Då kan det hända att man träffar någon vartsomhelst! Jag träffade min kille ute på krogen, var jag som gick fram och pratade med honom (vilket jag ALDRIG gör annars, usch, haha). Anledningen var att jag var på SÅ bra humör den kvällen, trivdes i mig själv och kände liksom yes jag älskar livet, och detta var efter att jag tagit mig tid att ta hand om mig själv och göra saker bara för mig själv efter att ha gjort slut med exet. Han visade sig vara en pretty good match och friade t.o.m. förra månaden 😉

 • L skriver:

  Jag håller absolut med alla andra, som skriver att njutta av singlellivet 🙂
  Själv tycker jag att det bästa sättet att träffa någon ny är att testa allt! Jag träffade min nyvarande kille på fb, och mitt ex träffade jag på Tinder 🙂
  Jag är van vid att träffa folk som jag började prata med på nättet. Det funkar inte alltid, men det är en bra alternativ om man inte har för mycket fritid. Särskilt Tinder, där kan man välja vem man vill prata med, kanske har ni några gemensamma intressen och det gör inte ont att gå på dejt med någon 🙂 Självklart finns det dem som bara vill ha något annat, men det kommer du märka.
  Jag har också träffat många killar på konsert, på en fest, genom kompisar eller till och med på gatan. Det viktigaste är att vara sig själv, ge någon en chans men glöm inte att den här någon kan helt enkelt vara dig själv! Gör det klart för dig vad det är som du letar efter i en kille och ta det lugnt 🙂

 • Heidi skriver:

  Usually the harder you search, the harder it is to find. Try to enjoy your time when you’re single and get to know yourself first. You will find love when you least expect it.

 • Maria skriver:

  I found it quite hard to meet someone decent when i was single. I gave too much of myself or the guy wasn’t the ”perfect” guy. Before I met my boyfriend I just made sure I focused on myself and what I wanted. How I wanted things to be and how I wanted myself to be to the other person. Although, taking care of yourself while you are single is very very important at the same time that you need to be a bit flexible once you met the ”one”.
  Meet people through friends, or at uni, coffee shops or at any place you think you game is strong 😀
  I never had any big expectation when I met my boyfriend, I went with the flow and made sure I was very selfish and careful with my feelings. I was clear with what I wanted but I assured myself that if it didn’t work out… not the end of the world. New chances will come.

  I think it is very important to leave the big expectations aside, and focus on what you want and focus on feeling good while you dating.

  If the guy is a keeper, remember that we create our own perfect man. Nobody comes in a perfect package.
  You adapt after a person, a new person and everybody is different.
  I struggled a lot when I was dating, as I did compare my previous guy to the new ones.
  Reality is, if you break up with someone.. you obviously are looking for something different that is not like the previous. You want a change.

  before I leave, take people like we say in Swedish: med en nypa av salt.
  Take yourself with ”a nypa av salt”… live your life. Focus on you. Focus on your goals.
  Make sure when you meet a guy, that he treats you right.

  Love from London. xxx

 • Marre skriver:

  Jag träffade min sambo på gymmet. Han jobbade där haha 🙂 Det var snart 3 år sen och nu har vi köpt vårt första hus tillsammans <3

 • Ellinor skriver:

  Jag tror ju större social cirkel man har ju lättare att träffa nya människor, antingen kärleksintressen eller någon som känner någon som kan leda till det! Om inte annat är det härligt att omge sig med människor efter ett break up 🙂 Min kille träffade jag på jobbet! Stort kontor med mycket folk. Och min före detta när han kom in på mitt jobb (bar) och kände några av mina kollegor.

 • Annie skriver:

  Jag och min sambo firar tio år ihop iår! vi träffades när vi var 16 genom att han var kompis med en av mina bästa tjejkompisar. Vi bestämde oss för att kolla på idol tillsammans och på den vägen är det, vi sitter fortfarande bänkade framför idol varje höst 🙂 om jag blev singel skulle jag inte heller veta hur jag skulle göra.. kanske höra sig för bland sina vänner om de känner någon fin kille.

 • Sandra skriver:

  Jag va i ett sju år långt förhållande, när det tog slut så hörde jag av mig till en gammal klasskompis och då jättebra killkompis. Vi träffades och sen va det vi!! Gifta och har barn och hundar idag 🙂 lycka till ❤️

 • Amanda skriver:

  att aktivt leta kanske kan vara svårt….
  men bästa förslaget:
  TINDER.
  På riktigt.
  Bokstavligen skapade jag ett konto för att se om min kompis ex var aktiv där. Blev kvar en vecka eller så. Fick några nya kontakter på snap och efter ett lååååååångt tag gick jag emot alla mina principer vad det gäller att träffa någon via tinder. Men TACKAR GUDARNA för att jag tog modet till mig och träffade världens finaste kille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.