ON A MONDAY

Hej raringar! I måndags åkte jag förbi Marre på salongen innan dom skulle komma hem till oss på middag =) Mörkade ner det som blivit ljust igen, trivs verkligen i den här hårfärgen. ÄLSKAR det. Så himla tacksam att min bästa killkompis är världens bästa frisör. Efter det kom hela familjen Hitti hem till oss för en middag med barnen också. Jag gjorde pulled chicken igen, sen åt vi av det jag hade bakat och snackade ikapp <3 Fina människor!

Igår fotade jag ett samarbete (får passa på när man är snygg i håret hehe) och sedan åkte jag iväg från Stockholm på ett möte. Det var en rolig dag och var helt över när jag kom hem. Både jag och min kille somnade kl 21 så vi vaknade innan 06 av oss själva, så sköööönt. Älskar dygnsrytmen nu!!!

Idag ska jag på frukostmöte med BSW och efter det ska jag hem och jobba, sen ett träningspass och avsluta med en timme hos kiropraktorn. Har inte varit där på några månader så det är verkligen välbehövligt. Jag fick nackspärr för att jag skulle göra en boomerang till instagram så jag tror att det är på tiden att frigöra lite låsningar haha. Tack skolios 😉 Händer så mycket roligt i mitt liv just nu, längtar tills jag får dela med mig till er av allt spännande!

Hello darlings! On Monday I went to Marre at the saloon before they’d came to us for dinner =) Darkened down what became bright again, really enjoy this hair color. Love it. So grateful that my friend is the world’s best hairdresser. After that, the whole Hitti family came home to us for a dinner with the kids as well. I did pulled chicken again, then we ate what I had baked and talked <3 fav people!

Yesterday I shoot a collaboration (when you have a good hair day hehe) and then I went away from Stockholm to a meeting. It was a fun day and was completely over when I got home. Both me and my guy fell asleep at 21 so we woke up before 06 by ourselves, so nice. Love the sleep rhythm now!!!

Today I will have a breakfast meeting with BSW and after that I will go home and work, do a workout and finish with an hour at the chiropractor. Have not been there for a few months so it’s really much needed. I got a neckblock because I would make a boomerang to instagram so I think it’s time to get rid of some tension haha. Thank you scoliosis 😉 Happens so much fun in my life right now, longing until I share everything with you, exciiiiiting!

2 reaktioner på “ON A MONDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.