MORNINGS

Hej från min säng… Hehe skojaaaaa! Såhär mysigt vaknade vi i Esperance =) Imorse vaknade jag inte lika glamoröst. Igår var jag sjuk hela dagen, min kropp stängde bara av sig typ och jag hade jätteont i magen så fick vila helt enkelt. Sov lite till och från och sen på kvällen kom min syrra och Erik förbi och vi hängde en stund. Sedan sov jag massa timmar igen haha. Lilla kroppen har köttat på i veckan minst sagt. Har dessutom börjat köra stenhårt på gymmet igen så bestämde mig att vila idag också. Har fått in en sån bra rutin där jag går och tränar på förmiddagen, så skjuter jag inte på det. Känner mig så duktig!

Idag ska jag göra ett sjukt roligt samarbete, jag ska göra egna polkagrisar! Kommer lägga upp allt på min IG-story senare så ni får kika där sen om ni är nyfikna 🙂 Nu ska jag sminka mig och äta hemmagjord risgrynsgröt. Det är det bästa ever! Kommer finnas i min kyl hela december. Så enkelt att göra men tar en timme typ så skönt att göra en del och sen ställa in i kylen.

Vi hörs senare babes. Hoppas ni får en grym start på veckan och är taggade på massa goda recept på julgodis haha!! Puss

Hi from my bed … Hehe noooo! That’s how cozy we woke up in Esperance =) This morning I did not wake up as glamorously. Yesterday I was sick all day, my body just shut down, and I had a lot of pain in my stomach so I just got to rest. Slept a little bit to and from and later in the evening, my sister and Erik came by and we hung for a while. Then I slept a lot of hours again haha. This little body has been working hard the last week. I’ve also begun to workout hard at the gym again so decided to rest today too. Having got such a good routine where I go to the gym and work out before lunch hours so I won’t think ”later” every day. Feeling so good!

Today, I’m going to do a very nice cooperation, I’ll make my own candy cane! Will put everything on my IG story later so you’ll have a look there if you’re curious 🙂 Now I’m going to put some makeup on and eat homemade rice porridge. It’s the best ever! Will be in my fridge throughout December. So easy to do but takes like an hour so nice to do a lot and then keep it in the fridge.

We will talk later babes. Hope you have a great start to the week and are keen on lots of good recipes at xmas candy haha!! Kiss

3 reaktioner på “MORNINGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.