EGEN ADVENTSKALENDER FÖR MIN KILLE

God morgon fina! Haha alltså jag måste bara tipsa om det här för jag tycker det är så roligt, jag är typ som ett litet barn varje morgon. Jag bestämde mig för att göra en adventskalender till min kille. Han är den av oss som är den duktiga på att överraska och komma på bra presenter, men då vi inte ska byta julklappar tänkte jag att nu är det min tur att göra något gulligt.

Så i veckan har jag knåpat ihop en egen adventskalender. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt i utseende (hehe) men det är tanken som räknas! Jag ville ha bruna små påsar, men eftersom jag inte hittade några bra köpte jag bruna pappersark från Clas Ohlsons och en brun tråd på Ica. Sen skrev jag 1-24 på ”påsarna” som jag fint häftade ihop.

I varje påse ligger något han behöver/tycker om och varje morgon får han öppna en. Så mysigt!!! Det är verkligen småsaker men det blir ändå lite extra julmysigt. Kan tyvärr inte skriva vad som är i dom, men hittills har det varit t ex strumpor, vitaminer, kaffekapslar.. Ja ni ser! Inte så avancerade grejer men sånt som man själv kanske inte orkar köpa 🙂 Om ni inte är några superromantiker men ändå vill göra något för er respektive som kräver lite fantasi tipsar jag verkligen om det! Man kan såklart lägga i små brev med upplevelser osv också, behöver inte bara vara saker. ÅH älskar verkligen jul haha!!!! Det är inte försent att göra en nu, jag gav min några dagar sent och då fick han bara några extra paket att öppna direkt.

Good morning babes! Haha, so I just have to tip about this because I think it’s so funny, I’m kind of like a little child every morning. I decided to make an advent calendar to my guy. He is the one who is good at surprising and good gifts, but when we do not change Christmas presents, I thought it’s my turn to do something cute.

This week I’ve made my own advent calendar. It did not turn out to be what I had thought in appearance (hehe) but that’s the idea that matters! I wanted to find small brown bags, but because I did not find any good, I bought brown sheets of paper from Clas Ohlsons and a brown thread on Ica. Then I wrote 1-24 on the ”bags” that I put together.

In every bag is something he needs / likes and every morning he will open one up. So cozy!!! It’s really small things, but it will make everything a little more cozy until x-mas. Unfortunately, I can not write what’s in them, but so far there have been socks, vitamins, coffee capsules. Yes, you see! Not so advanced stuff but as you may not have time to buy yourself 🙂 If you are not superromantic but still want to do something for your other half, this just requires a little imagination, I really recommend it! You can of course add small letters with experiences, etc. Also, do not just have to be things. Oh I really love christmas haha!!!! It’s not too late to do it now. I made mine a little late but he just had some extra gifts that day to open.

3 reaktioner på “EGEN ADVENTSKALENDER FÖR MIN KILLE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.