GULDFYND – JULKLAPPSTIPS

I samarbete med Guldfynd 

Hej mina fina! Inför jul gör jag ett samarbete tillsammans med Guldfynd och har valt ut några favoriter. Smycken är verkligen en perfekt julklapp och dom har hur mycket fint som helst. Jag gillar mest nätta smycken och älskar silver/vitt guld, så kul med några nya fina!! 🙂 Min absoluta favorit är diamantringen i 18k vitt guld (hehe diamonds are a girls best friend vet ju alla) som dom har kampanj på och halsbandet med mitt stjärntecken, väduren. Om ni behöver lite inspo till smycken eller julklappsideér har jag fotat mina nedan, ni kan även se allt HÄR. Puss!

Silverringar i par 229:- HÄR 


Ring diamant kampanj 3998:- (ord. 6498:-) HÄR / Ring tunn silver 249:- HÄR


Hängsmycke stjärntecken 98.50:- HÄR / Berlock äkta silver 398:- HÄR 

5 reaktioner på “GULDFYND – JULKLAPPSTIPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.