KÖPENHAMN

Hej från Köpenhamn <3 Och hej fredag! Gud jag fick 38 graders feber i onsdags så har varit helt däckad därav min frånvaro här. Igår kväll kom mamma till Stockholm för i helgen hade jag och Vickan bokat en resa för oss tre till Köpenhamn. SÅ mysigt även fast jag varit ganska så seg med feber haha. Har tagit alvedon idag, hoppas det är bättre imorgon.

Vi gick till hotellet igen vid 20 efter en god middag och massa mys på julmarknaden i Köpenhamn. Vi lyckades streama idolfinalen och kl 22 hade vi alla tre tvättat bort sminket och var redo att sova typ, haha. Tänkte bara kika in här innan vi somnar och säga att jag lever 😉 Lagom lugnt tempo för mig i alla fall så jag hoppas kroppen jobbar med mig imorgon. Hoppas att ni har en fin start på helgen! Puss

Hi from Copenhagen <3 And hello Friday! God, I received 38-degree fever on Wednesday so have been completely off – that explains my absence here. Last night, my mother came to Stockholm, because this weekend me and Vickan had booked a trip for us three to Copenhagen. So cozy, though, I’ve been so bad with fever haha. Have taken alvedon today, hope it’s better tomorrow.

We went to the hotel again at 8 pm after a good dinner and lots of strolling at the Christmas market in Copenhagen. We managed to stream the idol finale and at 22 o’clock we had all three washed the makeup and were ready to sleep haha. Just thought I’d say hey here before we fell asleep and say I’m alive 😉 Quite a slow pace for me, so I hope the body is working with me tomorrow. Hope you have a nice start to the weekend! Kiss

7 reaktioner på “KÖPENHAMN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.