MORNINGSSS

Hej babes! Vi bodde så ljust och fint när vi var i Esperance. Små stugor med eget kök, badrum och ett loft där uppe =) Nu i Köpenhamn har vi också ett loft, lite samma! Sov dock inte lika bra här, kanske för att min kille inte sover bredvid. Jag är så van att sova med honom, vi har typ inte sovit en natt utan varandra sen i våras när jag var i Paris tror jag? Saknar redan! <3 När jag är sjuk blir jag så ynklig och kärlekskrank hehe.

Vaknade inte upp frisk imorse som jag hade hoppats på, men det blir en alvedon som side till frukosten och hoppas att jag mår bättre under dagen. Vi åker hem imorgon så det är inte läge att använda tiden till att vila, det får jag göra imorgon! Vi hörs senare babes. Hoppas att er dag börjar på ett bra sätt! Puss

Hi babes! We had such a bright and nice house when we were in Esperance. Small cabins with own kitchen, bathroom and a loft upstairs =) Now in Copenhagen we also have a loft, a bit the same! I did not sleep as well here, maybe because my guy is not sleeping next to me. I’m so used to sleeping next to him, we have not slept one night without each other since last spring when I was in Paris I think? Missing him already! <3 When I’m sick I’m so pitiful and needy hehe.

I did not wake up without being sick this morning as I had hoped for, but it will be an alvedon as a side for breakfast and hope I feel better during the day. We are going home tomorrow so it’s not a place to spend time to rest, I’ll do that tomorrow! Talkt to you later babes. Hope that your day starts in a good way! Kiss

7 reaktioner på “MORNINGSSS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.