BACK HOME

Hej babes! Vaknade imorse och kände bara att, nej jag är inte redo för måndag haha. Har så sjukt mycket jobb och hade en liten ångestklump när jag vaknade pga det. Inte läge att vara sjuk när man är egen företagare 🙂 Har hunnit gå genom en del av det jag ligger efter med från förra veckan och det ska jag fortsätta med tills jag är i fas. Mår i alla fall mycket bättre idag, första morgonen jag vaknar utan feberkänsla så det var verkligen bra tajmat!

Igår när vi landade åkte jag raka vägen hem och min älskade kille hade förberett middag och gjort fint hemma. Sen låg jag bara i soffan och dog medan han fixade och höll på, hjärtat! Ibland är det så skönt att bara vara, jag är inte så jättebra på att låta andra ta hand om mig men igår orkade jag inget annat haha. Hade i alla fall saknat honom och Loki massor så vi kramades massa och såg på Game of thrones tills vi sonnade. Perfekt avslut på en perfekt helg!

Nu ska jag ta tag i det ofantligt stora berget med måsten och försöka vara så effektiv som det går. Ikväll låg det biobiljetter i min killes adventskalender, vi ska se Solsidan med Vickan & Erik. Mys! Nu ska jag försöka andas djupa andetag och köra på. Måndag it is!

Hi babes! Woke up this morning and just felt that, no I’m not ready for Monday haha. So much work and had a little anxiety when I woke up because of it. Not the best thing to be sick when you are a self-employed person 🙂 Have gone through some of what I’m behind with from last week and I will continue with it until I’m in phase. In any case, I’m much better today, the first morning I wake up without fever so it was really good timing!

Yesterday when we landed I went straight home and my beloved guy had prepared dinner. Then I was just lying on the couch and died while he fixed everything, my heart! Sometimes it’s so nice to just be, I’m not so good at letting others take care of me but yesterday I did not know anything else because I was so dead haha. Had in any case missed him and Loki’s a lot so we hugged and watched the Game of Thrones until we went to sleep. Perfect end to a perfect weekend!

Now I’ll grab the enormously big mountain with the must-do’s and try to be as effective as I can. Today there were movie tickets in my boy’s advent calendar, we’ll see Solsidan with Vickan & Erik tonight. Cozy! Now I’ll try to breathe deep breath and work on. Monday it is!

5 reaktioner på “BACK HOME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.