I CAN BE THE BOSS

Check my IG story for outfit <3

Hej fina! Kom precis hem från bion och jag ÄLSKADE Solsidan. Alltså garvade högt flera gånger genom filmen plus grät lite också. Tänkte att jag skulle tycka att den var ok, så tror det är en lagom inställning att gå in med 😉

Hela dagen gick till att fota + redigera och fixa ett samarbete jag postade innan vi drog. Vi käkade middag på Icha Icha i MOS. Jag åt nötkött med ris och teryakisås, det var SÅ gott. Så glad att vara hemma med mitt hjärta igen också, han är verkligen min bästis och vi har så kul ihop. Nu ligger jag i soffan och ska strax hoppa i säng. Är så himla trött hela tiden, den här febern alltså.. längtar efter att vara återställd! Ångesten när man inte orkar göra allt som behövs. Jaja, ingen idé att plåga sig själv. Hoppas kroppen blir frisk snart bara, och vad tacksam jag är över att min kropp är frisk i vanliga fall. På onsdag kommer mina tjejer hit och då hoppas jag att jag är 100. Jag ska göra en liten julmiddag. Saknar dom så ser verkligen framemot det!!! Sov gott babes!

Hello babes! Just got home from the cinema and I LOVED the movie. I laughed high several times through the film plus cried a little too. I thought I’d think it was ok, so think it’s a good idea to go with that feeling 😉

All day went to the photo + edit and fix the collaboration I posted before we left. We had dinner at Icha Icha in MOS. I ate beef with rice and teriyaki sauce, that was SO good. So happy to be home with my heart again too, he’s really my best friend and we have so fun together. Now I’m on my couch and I’ll jump to bed immediately. I’m so heavily tired all the time, this fever thus .. longing for being restored! Anxiety when you can not do anything that’s needed. But theres no idea to bother yourself. Hope the body will recover soon, and how grateful I am that my body is healthy otherwise. On Wednesday, my girls will come here and then I hope I’m 100. I’m going to make a little Christmas dinner. Missing them so really looking forward to it!!! Sleep good babes!

1 reaktion på “I CAN BE THE BOSS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.