KÖPENHAMN JULMARKNAD

Vår sista dag gick vi in på Det Gamle apotek (?) och hittade massa fint julpynt. Jag köpte med mig en tändsticksask och en julstrumpa, haha! Var inte så sugen på att bära massa tunga saker med feber 🙂 Det kanske man ser på mitt ”glada” face. Men jag lovar, jag var glad på insidan.

Our last day we went to The Old Pharmacy (?) and found lots of nice Christmas decorations. I bought xmas matches and a christmas sock, haha! I was not to excited about carrying a lot of heavy things with fever 🙂 Maybe you can see at my ”happy” face. But I promise I was happy on the inside.

Gulliga mamma fotar ALLT. Vår lilla turist <3 Jag har typ 100 såna här bilder i min mobil när mamma fotar alla hus. Så roligt! Vi hade en sjukt mysig helg ihop. Är så tacksam över min familj, den är bäst. Så glad att vi fick det så bra med en underbar mamma, pappa och syskon.

Cute mom is always shooting. Our little tourist <3 I have like 100 such photos in my mobile when mom is shooting all houses. How fun! We had a nice weekend weekend together. I am so grateful about my family, it’s the best. So glad we got so well with a wonderful mom, dad and siblings.

På kvällen åkte vi till Tivoli för att kolla in deras julmarknad. Var så nära på att banga pga trött, men jag är SÅ glad att vi åkte dit. Det var en sjukt mysig upplevelse och dom har verkligen satsat på den. Väntar på att Gröna Lund ska göra en julmarknad?? Hade åkt dit varje år! I alla fall så gick jag runt i jacka, halsduk, tjocktröja, vinterskor hela helgen. Hatar att frysa, min jacka är verkligen SÅ varm. Så tacksam att jag fick den av min kille, han är bäst <3

In the evening we went to Tivoli to check out their Christmas market. I was so close to not go because of tiredness, but I’m so glad we went there. It was a sick cozy experience and they have really invested in it. Waiting for Gröna Lund to make a Christmas market?? I would go there every year! In any way, I went around in jacket, scarf, sweater, winter shoes all weekend. I hate to freeze, my jacket is really SO warm. So grateful that I got it by my guy, he is the best <3

Fint va?! Fick  verkligen julkänsla! Helt sjukt att det är jul nästa helg. Igår skrev vi en lista på vad alla ska laga för mat och vad vi ska göra, min killes familj är alla så duktiga i köket så känner mig inte stressad alls. Jag står för det söta! 😉 Kommer bli supermysigt att vara hos oss på julafton. Längtar också till juldagen då vi åker till mamma för att fira jul, och annandagen för att fira hos pappa. Det kommer bli en lång julhelg med spräckta byxor känner jag!

Idag sitter jag och fixar med podden, vi har spelat in två avsnitt nu och väntar egentligen på lite tekniska saker innan vi kan släppa den men det borde vara klart inom kort. Det kändes i alla fall mindre nervöst och stelt andra avsnittet, tror att vi kommer utveckla oss mycket under tiden med ett nytt koncept. SÅ stelt att lyssna på sig själv och väldigt nervöst att öppna sig så mycket, men samtidigt kul. Peppad på att få igång allt!!!!

Nice, huh?! I really got Christmas feeling! Totally sick that it’s Christmas next weekend. Yesterday we wrote a list of what everyone should cook for food and what to do, my guys family are all so good in the kitchen so I do not feel stressed at all. My mission is the sweets! 😉 It will be super nice to be at our place on Christmas Eve. Also longing for Christmas Day when we go to Mom to celebrate Christmas, and the day after to celebrate with Dad. It will be a long Christmas weekend with cracked pants I already know it!

Today I’m working with the pod, we have recorded two episodes now and are really waiting for some technical things before we can let it go, but it should be done shortly. At least it felt less nervous and striking the second episode, thinking that we will develop a lot of meanwhile with a new concept. SO awkward  to listen to yourself and very nervously to open up so much, but at the same time fun. Excited on getting everything started!!!!

3 reaktioner på “KÖPENHAMN JULMARKNAD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.