PODCAST – FÖRSTA AVSNITTET

 

Lyssna HÄR

Hej babes! Nu ligger vårt första poddasvnitt uppe på TVÅ SYSTRAR EN PODD som finns där poddar finns. Bilderna har dock inte kommit över till iTunes än, men det borde lösa sig strax 🙂 I Acast finns allt! Det var så pirrigt och nervöst och vi vet att vi har en del att jobba på, men det kändes ändå som att det är bättre att bara köra så får vi lära oss under tidens gång än att försöka få till det perfekt 😉 Så kul att göra detta med min syster och vi ser framemot det massor! Första avsnittet är lite av en introduktion och nu kommer vi släppa avsnitt VARJE SÖNDAG, så detta blev ett litet bonusavsnitt eftersom vi har premiärvecka.

Ni får gärna komma med frågor, tips på innehåll, feedback osv då vi är helt nya i detta! <3 Puss!

10 reaktioner på “PODCAST – FÖRSTA AVSNITTET”

 • Sofie skriver:

  Alltså HERREGUD. Ni låter exakt likadant. Så jäkla härlig dialekt. Lyssnar nu och ler redan bara på grund av er dialekt och härliga stämning!!! ??

  • Alexandra Bring skriver:

   HAHA jaaa det är lite svårt att påverka men förhoppningsvis hör man skillnad efter en stund! Men tack <33333

 • Agata skriver:

  Jaaa, ni lät jättelika! Bra podd! Tyckte det lät rätt sorligt ändå att ni inte kan släppa in folk. Förstår att många vill utnyttja och bli kompis med en bara för att ni är kända bloggare. Men samtidigt så kan jag inte tro att de flesta är onda, kanske bara nyfikna, eller vill bara prata. Man behöver inte gå in på personliga grejer när man träffar nytt folk. Bara rentav prata om världen, träning, resor… aaa vad som helst. Jag bruka tänka att man kan lära sig alltid nått nytt från varje människa.

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja fast vi menade nog mer att släppa in folk på djupet, det som är lite knepigt! =) Håller med! Tack för tipsen! Kram

 • Agata skriver:

  Förresten kan inte ni prata o tips o trix när man ska ta bilder till sin blogg på sig själv? Jag blir jättestressad när någon kollar och blir så obekväm. Har ni tips på hur man hanterar det?

 • Wallbergz skriver:

  Härlig podcast! 😀
  jag brukar inte lyssna på podcast men eran är så spännande! Love it! 😀
  Hahaha roliga ni är också! ^^

  Kram Wallbergz

  Tips på hur man kan få sin blogg att växa? tack för svar

 • Mikaela skriver:

  Ni är ju så härliga, älskart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.