GYM WEEKEND

Innehåller reklam för mitt märke Bring Sportswear 

Hej babes! Idag startade jag helgen på bästa sätt, åkte på pedikyr och fick julfina fötter + tränade med Emma! Försökte fota några snabba bilder på gymmet innan vi fick skynda oss därifrån, men bättre än inget 😉 Hade på mig våra senaste tights som vi släppte idag som ni kan hitta i svart & grått HÄR. ÄLSKAR dom.

På dagens schema står att träffa några vänner & sen fixa i lägenheten och bara ta det lugnt. Ladda inför jul typ. Vi brukar ha en fixardag varje helg, och det fick bli idag. Så skönt att starta veckan med ett rent och rensat hem. Igår kom Vickan & Erik hit och vi gick genom poddavsnittut som kommer upp imorgon, SÅ kul och tack för all respons! Morgondagens avsnitt kommer bjuda på lite relationssnack, men mer om det då! 🙂

Nu måste jag röra på mig! Vi hörs sen babes! Puss

Hi babes! Today I started the weekend in the best way, went on a pedicure and got nice feet + worked out with Emma! Tried to shoot some quick pics in the gym before we hurried from there, but better than nothing 😉 Had on my latest tights that we released today as you can find in black & gray HERE. Love them.

On today’s schedule is to meet some friends & then fix in the apartment and just have  a cozy night. Loading for Christmas. We usually have a day every weekend when we fix things, and it is today. So nice to start the week with a clean home. Yesterday Vickan & Erik came here and we went through podcasts that is coming up tomorrow, SO fun and thanks for all the feedback! Tomorrow’s episode will offer a little talk about relationship, but more about that! 🙂

Now I have to get going! Later babes! Kiss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.