LEDIGA DAGAR

Hej fina! Jag har varit LEDIG! I två dagar. Det känns helt sjukt, det var inte planerat men jag kände att jag behövde vila lite och det har jag gjort. Sedan vi kom till Umeå har jag inte fotat något förutom bilderna ovan och bara umgåtts med familjen. Så himla mysigt! <3 Har verkligen njutit. Idag vaknade jag dock av att det kliade i fingrarna och vi ska också spela in vår podd idag.

Dagarna som varit har vi varit ute i mammas stuga och firat jul, sedan har vi hängt hos pappa och idag får vi se vad vi hittar på. Det snöar som bara den i alla fall! Loki ville inte gå ut imorse, önskar att han älskade snö och ville leka i den men han tycker bara att det är kallt och blött. Farmor skakade bara på huvudet igår när hon såg att Loki hade en polotröja på sig! Men han fryser lite mindre i alla fall 😉 Hoppas att ni har haft det underbart dessa dagar! Jag har ätit så mycket gott och min mage växer och växer, vet inte om det är bebis eller julgodis men kan skylla på bebis 😀

Hello babes! I have been taking some time off! Two days. It feels completely sick, it was not planned, but I felt I needed to rest a bit and I have done that. Since we arrived to Umeå, I have not photographed anything except the pictures above and just been around the family. So needed! <3 I have really enjoyed it. Today, however, I woke up with an itch in my fingers and we will also record our podd today.

The last days we have in my mothers cottage and celebrate Christmas, then we have hung out with Dad and today we will see what we will do. It snows a lot today! Loki did not want to go out this morning, I wish he loved snow and wanted to play in it but he just thought it was cold and wet. Grandma just shook her head yesterday when she saw that Loki had a polo shirt on! But he’s freezing a little less with it 😉 Hope you’ve had a wonderful time these days! I have eaten so much good things and my stomach grows and grows, do not know if it’s the baby or christmas candy but I can blame baby 😀

1 reaktion på “LEDIGA DAGAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.