GRAVIDTRÄNING – AXLAR

Hej fina ni! Sorry för senaste uppdateringen men dagen har bara FLUGIT. Jag har som jag skrivit om valt att gå ner i tid på allt jag gör, och jag försöker att ta det så lugnt nu att jag nog tog det lite väl lugnt idag, haha! Det är första gången i hela mitt liv som jag tar det såhär lugnt så det är lite ovant men magen mår så bra och jag har en avslappnad inställning till det mesta 🙂 Jag åkte till min barnmorska imorse och sen lunchade jag med Ida, sen hem, jobbade lite snabbt och sedan åkte jag för att fixa naglarna. Efter det har jag lagat middag och fruktsallad, och nu fick datorn åka upp.

MEN – till bilderna! Jag tränar axlar varje vecka då jag kommer behöva orka bära upp bebisen mycket. Tre övningar som jag rekommenderar är hantellyft fram, åt sidan och axelpressar. Jag brukar köra en liten cirkel med alla tre, och då kör jag 10 repetitioner av varje. Så 10, 10, 10 sen vila och så upprepar jag det fyra gånger. Älskar den kombon. Prova!

Hello, you guys! Sorry for the late update but the day just went by. As I wrote, I have chosen to slow down on everything I do, and I try to take it easy now that I probably took it a little bit relaxed today, haha! It’s the first time in my whole life that I take it so quietly, so it’s a bit odd but my belly feels so good and I have a relaxed attitude for the most part 🙂 I went to my midwife this morning and then I lunched with Ida, then home, worked a little and then I went to fix the nails. After that I have made dinner and fruit salad, and now the computer got up.

BUT – to the pictures! I exercise shoulders every week when I will have to be able to carry the baby a lot. Three exercises I recommend are straight lifts, side lifts and shoulder presses. I usually do a small circle with all three, and I do 10 repetitions of each. So 10, 10, 10 then rest and then I repeat it four times. Love the combo. Try it!

6 reaktioner på “GRAVIDTRÄNING – AXLAR”

  • Johanna skriver:

    Känns som bra övningar även för oss som inte gravida, men som sitter vid en dator hela dagarna på jobbet 🙂

  • Eleonore skriver:

    Hur mådde du dom första 12 veckorna rent psykiskt med allting som kan hända innan man liksom vet att barnet är friskt osv? Var du nånsin rädd eller orolig? Fantastiskt fin är du Alex, ser framemot att följa dig och Vickan i eran mammaroll <3

  • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

    Jag ska testa den där Axel-tränings-cirkeln imorgon!! Alltid kul med ny inspiration ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.