WEEKEND SNAPS

Heels and a dress, about time 😉 

Our bed from Stokke! 

Me and sis

Hej fina! Här kommer några snaps från i lördags. Det var längesen jag kände mig fin så det var skönt att få klä upp mig lite. Sjukt att magen typ inte syns i oversize? Vår mäklare var här nyss och han tyckte att det var konstigt att vi redan hade barnsäng, tills vi berättade att det är 2 månader kvar och han inte såg att jag var gravid. Som sagt, magen kan verkligen ändra size från dag och beroende på vad man har på sig!

Vi ska sätta upp en sänghimmel på barnsängen och vi har inte bäddat den, men hur mysig? Vi kommer nog köra på vagga mot sängen i början, så jag har bebisen bredvid mig och sen får hon sova i sin säng. Men allt beror ju på vad det blir för bebis 🙂

Ikväll ska jag på ett event. Det är typ första grejen jag går på under graviditeten. Ska bli kul att komma ut lite men har också lite ångest för att träffa så många människor haha! Men det känns ju som att det blir sista grejen jag går på så det blir ändå mysigt. Försöker i alla fall att boka in något kul med min syrra varje vecka, eftersom hon ska föda inom dom närmsta fyra veckorna så är det kul att göra saker ihop. Imorgon ska vi ha en heldag. Vi ska på fotmassage, pedikyr, träna, podda och sen laga middag tillsammans som vi ska bjuda våra killar på senare på kvällen då båda är borta hela dagen. Vi funderar också att köra en livesändning från vår podd-IG (@tvasystrarenpodd) när vi lagar mat om det är någon som sitter ensam på alla hjärtans och vill hänga med oss 😀 <3 Drömdag! Längtar massor.

Hello cuties! Here are some snaps from this Saturday. It was long time I felt nice so it was nice to get dressed up a bit. Crazy that the belly is almost not visible in oversize? Our broker was here and he found it strange that we already had a baby bed until we told him it was 2 months left and he did not see me being pregnant. As said, the belly can really change the size from day to day and depending on what you wear!

We will put up a bedside cushion on the crib and some other details, but how cozy? We will probably go with the cradle on the side of the bed at the beginning, so I have the baby next to me and then she will sleep in her own bed later. But everything depends  on what kind of baby it is 🙂

Tonight I’m going to an event. It’s the first thing I go to during pregnancy. It will be fun to come out a bit but also I have a bit of anxiety to meet so many people haha! But it feels like it will be the last thing I go on so it will still be cozy. In any case, trying to book something fun with my sister every week, because she is going to give birth within the next four weeks, then it’s fun to do things together. Tomorrow we will have a day off. We are going on foot massage, pedicure, training, pod and make a late dinner together as we will feed our boys with later in the evening, as both are gone all day. <3 Dream Day! I look forward to it a lot.

8 reaktioner på “WEEKEND SNAPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.