YESTERDAY

God morgon raringar! Igår fick jag det här fina budet, alltid lika mysigt med bebiskläder & grejer, hon har så mycket fint nu och längtar bara tills jag får se dom på 🙂 Hade så himla mysigt med min syrra resten av dagen. Var det någon av er som kollade på vår Live? Det var lite svårt att fokusera på att laga mat samtidigt som vi sände haha, men annars var det sjukt mysigt och vi kommer säkert göra om det snart!

Efter att vi stängde ner lagade vi klart vår middag som bestod av svamprisotto, helstekt rostas & sparris. Det blev så bra. Och efteråt åt vi vaniljglass med vit choklad & jordgubbar + lite choklad och minimunkar. Perfekt middag tyckte både vi och våra killar som kom hem.

Idag ska jag jobba en stund + podda och sen ikväll åka till Marre & Marcella och laga middag. Jag har ganska mycket grejer nu och för att jag ska jobba så lite som möjligt planerar jag allt för att det ska gå smidigt. Min mage mår så bra nu efter att jag dragit ner på jobb och har inte känt stress på flera veckor, det var så välbehövligt för mig och bebisen. Jag tror jag ska göra någon asiatisk sallad ikväll i alla fall för Marcella hade haft cravings på det sen jag gjort det förut. Efter middagen igår är jag verkligen sugen på något lätt och fräscht. Helt sjukt hur min smak har förändrats sen jag blev gravid? Jag har seriöst cravings efter sallad. Det är INTE vanligt för mig!!!

Good morning babes! Yesterday I received this, always as cozy with baby clothes and stuff, she’s has so much nice things now and I’m just longing till I see them on 🙂 After that I had a nice time with my sister for the rest of the day. Were there any of you who watched our Live? It was a little hard to focus on cooking while sending live haha, but otherwise it was cozy and we will certainly do it soon again!

After we closed down we made the rest of our dinner, which consisted of mushroom risotto, meat & asparagus. It was so good. And afterwards we ate vanilla ice cream with white chocolate & strawberries + some chocolate and mini-buns. Perfect dinner for both of us and our boys who came home.

Today I’m going to work for a while + podand tonight go to Marre & Marcella and cook dinner. I have a lot of things now and because I’m going to work as little as possible, I plan everything to make it go smoothly. My stomach feels so good now since I have gone down in work and I have not felt stress for several weeks, it was so much needed for me and the baby. I think I’ll do some Asian salad tonight, anyway, because Marcella had cravings on it since I did it before. After dinner yesterday I’m really craving something light and fresh. Totally crazy how my taste has changed since I got pregnant? I have serious cravings for salad. It’s NOT common for me!!!

3 reaktioner på “YESTERDAY”

 • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

  Axelövningarna du skrev om häromdagen var verkligen bra övningar! En bra cirkel! Ta inte för tunga hantlar för det känns fort i axlarna, tänk teknik och att rätt muskler får jobba!.. Jag gjorde ett tillägg på 25-30 sekunders små snabba axellaxellyft och 25-30 sek med fågelövningen som är mest för triseps.. jag vet inte hur länge jag vilade mellan varje cirkel (nån minut) men 4 varv var perfekt!.. tack för ny pepp på träning!.. kom gärna med mer sådan här cirklar för specifika muskelgrupper då det är en mycket bra kombo till vanlig gymträning och sen när det blir vår i sommar då löpträning behöver sin booooost.. ha en fin dag!

 • Sara skriver:

  Hej Alexandra!
  Du kanske redan är medveten om detta, men jag tänkte bara tipsa dig om att titta på tvättråden på kläderna som du köper till ditt barn ? Det blir ju en hel del fläckar både när det läcker ifrån blöjan och sedan när du ska introducera puréer och mat, så man vill gärna kunna tvätta kläderna i 60 grader (eller åtminstone 40 grader).
  Ha en bra dag och trevlig helg!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla! Har inte tänkt så mycket på det men antar jag får äta upp det sen 😉 får tänka på det för framtida inköp!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.