THEY’RE HERE

I samarbete med Bring Sportswear

get them HERE 

Hej fina ni! Nu äntligen är tightsen här. Så många mail, meddelanden och frågor om dessa, helt sjukt. Finns i svart & grått 🙂

Idag har jag varit och filmat en kampanj som kommer upp snart inom hudvård där jag visar några favoriter. Nu är Emma hemma hos mig och vi ska strax bege oss mot gymmet. Sen ska vi hämta upp min syrra och så ska vi köpa med sushi hem, och massa gott. Det blir en myskväll med tjejerna och hundarna. Lokis BFF Kastor är med så dom busar massor.

Jag har inte ätit så ”bra” som jag brukar den här veckan, så ska försöka att inte sockerchocka lilla bebisen ikväll haha. Vill ha fruktsallad men har också sjuka cravings efter lakritsbalkar. Känner bara att äh, nya tag nästa vecka för nu är det helg och då ska jag fan njuta haha! <3 Hoppas att ni har en fin fredag och njuter, det är ni värda. Puss

Hello, you guys! Now, finally, the tights are here. So many emails, messages and questions about these, totally sick. Available in black & gray 🙂

Today I have been filming a campaign that is coming soon within skin care where I show some favorites. Now Emma is at my place and we are going to go straight to the gym. Then we will pick up my sis and then we will buy some sushi home and lots of yummy things. It will be a good night with the girls and the dogs. Loki’s BFF Kastor is also here so they are crazy.

I have not eaten as ”good” as I usually do this week, so I will try not to shock the little baby with sugar tonight haha. I want fruit salad but also have sick cravings for liquorice. Just feel like oh, new week next week because now it’s weekend and I’ll enjoy mine haha! <3 Hope you have a nice Friday and enjoy it, you are worth it. Kiss

4 reaktioner på “THEY’RE HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.