Q/A – SVAR DEL 3

Q: Kommer ni visa upp bebis på sociala medier? / Will you show the baby on social media?

A: Jag vet faktiskt inte än hur vi kommer känna kring det. Vi tar det som det kommer helt enkelt och vad som känns rätt! 🙂 Kommer sluta med att alla mina sociala medier är jag & Loki sen bakhuvudet på alla andra, haha! / I actually do not know how we will feel about it. We take it as it comes simply and what feels right! 🙂 It will end up with that my social medias will be me & Loki and the back of the head of everyone else, haha! 

Q: Vad är det bästa och sämsta med att vara gravid?:) / Whats best and worst with pregnancy?:)

A: Bästa – att jag kan få en bebis och att jag mår så bra! Sämsta  – all konstanta oro som är helt oövervinnlig ifall något är fel etc. Det är tufft psykiskt! / Best – that I can have a baby and that I feel so good! Worst – all constant worry that is completely invincible if something is wrong etc. It’s tough psychically!

Q: Har du tänkt på vad du vill jobba med i framtiden? Blir det som nu, jobb som influencer eller någonting annat? Hur gör du för att inte bli generad när du blir fotad eller tar selfies? Jag kan bli sjukt obekväm när jag vet att någon kollar. / Have you thought about what you want to work with in the future? Is it like now, work as a influences or something else? How do you do not get embarrassed when shooting or taking selfies? I can get sick uncomfortable when I know someone is watching.

A: Jag vet faktiskt inte vad jag skulle vilja göra. Jag kommer ta allt som det kommer, hade du frågat mig för 10 år sedan hade jag aldrig kunnat tro att det här skulle vara mitt jobb 🙂 Men just nu har jag svårt att se att jag skulle bli anställd någonstans, jag gillar att ha eget och att jobba för mig själv. Jag är också sjukt obekväm (tro det eller ej) att bli fotad, men jag tänker att jag måste göra det för att det är mitt jobb och försöker tänka att det är roligt. Sen får man lära sig att skita i andra, alla fotar sig själva nån gång! / I actually do not know what I would like to do. I will take everything as it will come, if you had asked me 10 years ago, I could never have thought that this would be my job 🙂 But right now I have difficulty seeing that I would be employed somewhere, I like to have own and to work for myself. I’m also sickly uncomfortable (believe it or not) to be photographed, but I think I have to do it because it’s my job and try to think it’s fun. Also it’s good to learn to don’t care about what others think, everyone is shooting themselves sometime!

Q: Hej! Hur och var lärde du känna folk när du flyttade till Stockholm? Dvs riktiga kompisar du gärna hänger med, inte bara bekanta man kan ta en fika med. Tycker att det är sååååå svårt att hitta vänner i den här stadeeeen!!! / Hey! How and where did you get to know people when you moved to Stockholm? A real buddy you like to hang out with, not just familiar ones, you can have a coffee with. I think it’s sooooo difficult to find friends in this city!!!

A: Det är typ mission impossible för mig som är så försiktig haha! Men via vänners vänner/genom partner osv. Jag har dock också med mig några från Umeå. Första året i Stockholm var jag väldigt ensam, och trivdes inte. Tog minst ett år innan jag kände att jag hade kompisar typ! Man får hitta några få bra och hålla dom nära. Lycka till!! / It’s kind of mission impossible for me that are so careful haha! But through friends’ friends / through partners etc. However, I also have some from Umeå. The first year in Stockholm I was very lonely, and did not enjoy it. Took at least a year before I felt like I had friends! You have to find a few good ones and keep them close. Good luck!!

Q: Hej Alexandra! Jag undrar om du brukar äta några kosttillskott när du tränar, tex extra protein eller vitaminer? Och isåfall hur ofta tar du sådant, även på dagar du inte tränar? ? Puss! / Hi Alexandra! I wonder if you usually eat any dietary supplements when exercising, such as extra protein or vitamins? And, of course, how often do you do that, even on days you do not exercise? ? Kiss!

A: Jag kör på Recovery Drink från Gainomax efter tunga pass/om jag inte hinner äta något när jag ska iväg, och vitaminer jag kör under graviditeten har jag skrivit om HÄR. Sen äter jag lite bars som mellis ibland! 🙂 / I am using Recovery drink from Gainomax after heavy pass / if I can not eat anything when I’m going away, and vitamins I’m using during pregnancy have I written about HERE. Then I eat a little bars as snack sometimes! 🙂

Q: Har en fråga – har själv problem (tyvärr som biverkning av en medicin) att jag lätt får stretch-marks (ej gravid). Har du också det? Är jätte brydd på mina märken -> att jag inte vågar visa mig i bikini eller liknande ibland för jag tycker de är så tydlige. Hade verkligen uppskattat ett svar! Kram Elin / Have a question – Have a problem myself (unfortunately as a side effect of a medicine) that I easily get stretch marks (not pregnant). Do you have that too? I really care about mine -> I do not dare to show myself in bikini or similar sometimes because I think they are so clear. Had really appreciated an answer! Hug elin

A: Jaa hela min rumpa på sidorna är som en tiger! 🙂 Det är ingenting jag har brytt mig om eller gör, det känns som alla har bristningar? Samma som celluliter, man har några här och där men vad gör det! Har aldrig tänkt på om någon annan har det heller, det är en sån sak som man tänker mest på själv, och om någon tänker på det så är det dom som har problem! / Yes, my butt on the sides is like a tiger! 🙂 There’s nothing I’ve been bothering or thinking about, it feels like everyone has stretch marks? Same as cellulites, you have some here and there but what does it do! Never thought about somebody else’s either, it’s one of the things you think about yourself, and if anyone thinks about it, it’s because they have problems!

12 reaktioner på “Q/A – SVAR DEL 3”

 • C skriver:

  Vad skönt att få höra att det är fler som har bristningar (även du Alexandra) hade ingen aning!!
  Men redigerar du bort dom på dina bilder på instagram för jag kan inte se att du har några som helst bristningar på din rumpa?
  Menar absolut inget illa, bara nyfiken! På mig känns det som det syns jättetydligt 🙁
  Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej det gör jag inte, men dom är gamla och syns mer eller mindre i olika ljus 😀 Äsch, tror verkligen det är en sån grej som ingen annan tänker något på! Kram

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar ditt svar på sista frågan <3 Jag har alltid haft bristningar på insidan låren men när jag gick upp som mest fick jag på magen och under ett tag så kände jag mig helt förstörd! Men bristningarna bleknar och jag vet att jag fick dom på grund av psykisk ohälsa. Att visa upp dom är som att visa upp ett bevis över att jag lyckades ta mig ifrån den mörka platsen som jag befann mig på och kunde gå vidare i livet 🙂

 • Sandra skriver:

  Säjer som föregående, vilket fint svar!! För så är det verkligen, alla har bristningar eller celluliter mer eller mindre. Det är nog mest man själv som tänker på det. Fin förebild du är!

 • ule skriver:

  Don’t worry about stretch marks, almost everyone has them and thinks they’re the worst. Maybe guys don’t, but so many women do. For me it’s the same as having scars or bruises, not much you can do about them. But also nothing bad. At least they’re purely aesthetical – we can be happy if we don’t have any skin disease like eczema, psoriasis, cancer… Go ahead and wear those bikinis and shorts 🙂

 • Diana skriver:

  Skönt o höra din sista kommentar kring celluliter och stretchmarks. Skön attityd kring det! Kram

 • Karin skriver:

  Håller med alla ovan 🙂

 • Emma Hällbacka skriver:

  Förstår om du inte vill, men det hade betytt så himla mycket om du ville visa dina bristningar någon gång. Du har en kropp som väldigt många är avundsjuka på och jag började själv följa dig en gång för att du hade thigh-gap (hur sjukt är inte det?! följer dig nu dock av helt andra anledningar aka du är grym!) Tror många behöver se mindre av det polerade och mer av imperfektionerna även hos stora sanslöst vackra influencers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.