MATSALEN

Här kommer lite bilder från Pinterest. Vi har börjat komma fram till lite inredning hemma. I matsalen kommer det bli ett träbord (har nog hittat, tack vare er!) i samma stuk som på bilderna fast med 8 platser. Vi kommer nog köra på Y-stolar som mittersta bilden i svart. Min ambition är att vi alltid ska ha stora buketter på bordet, kommer väl hålla någon vecka haha. Får se till att ha besök hos oss ofta 😉

Vet dock inte riktigt om vi ska ha något typ vitrinskåp eller bara låta det vara ett bord och inget mer. Vi får se hur det ser ut när det första kommit på plats! Det är en HEL del att inreda, som tur är tycker jag att det är svinkul att kolla massa inspo och så får min sambo säga ja/nej till mina ideér. Det svåraste rummet är helt klart kontoret/gästrummet. Tror att vi har hittat en soffa till vardagsrummet nu som går i linje med bordet och våra fåtöljer, så det går i alla fall framåt!! Vill att allt ska bli klart typ direkt vi flyttar in, och eftersom vi båda har noll tålamod kommer det förmodligen bli så. Förbered er på inredningspam efter renoveringsspam. Det som pågår just nu i lägenheten är rivning av gamla tapeter (seriöst hur många lager som helst, tror att lägenheten är 1 kvm större nu hehe), inte superspännande att se =)

Here are some pictures from Pinterest. We have begun to decide at some home furnishings. In the dining room there will be a wooden table (probably found one, thanks to you!) In the same style as on the pictures but with 8 seats. We will probably go for Y-chairs as the center picture in black. My ambition is that we will always have big bouquets on the table, well will be like that for a week haha. I have to make sure we have a lot of visitors 😉

However, do not know if we should have some type of cabinet or just let it be a table and nothing more. We’ll see what it looks like when they are on place! It’s a whole lot to decorate, luckily, I think it’s so fun to check inspo and my partner will say yes / no to my ideas. The hardest room is clearly the office / guest room. Believe that we have found a couch to the living room now that goes in line with the table and our armchairs, so it is always going forward!! Want everything to be done like immediately we move in, and since we both have zero patience it will probably be so. Prepare for interior spam after renovation. What’s going on right now in the apartment is the demolition of old wallpapers (seriously so many layers, think the apartment is 1 sqm bigger now hehe), not super exciting to see =)

3 reaktioner på “MATSALEN”

 • Josephine skriver:

  Kommer bli supersnyggt! Man kan ju platsbygga en bokhylla istället för vitrinskåp och ha glas/saker i som t.ex. Therese Lindgren, Hanna Friberg etc. 🙂

 • Älskar de stolarna! Har ett litet sparkonto avsatt för sånna så att jag kan köpa när vi flyttar till större i framtiden 🙂 Superfin bokhylla på första bilden. Vi ska snart renovera hemma (start i mitten av maj) och i vardagsrummet blir det en platsbyggd bokhylla i en liknande nyans. Längtar verkligen tills den är på plats!

  Istället för vitrinskåp har vi kört på sideboard och en stooooor tavla i vår matsal. Önskar att jag hade fått plats med ett vitrinskåp (hade ett superfint i föra lägenheten), men det hade nog blivit lite för trångt.

 • Jonna skriver:

  Hej,
  Var hittar man det fantastiska bordet? Letar mig tokig! ?
  // Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.