YES YOU CAN-CAN

I samarbete med Gainomax

Läs mer HÄR

Hej fina! Som ni säkert sett i mina kanaler har jag fått några nya vänner här hemma 😉 Jag är inget fan av kaffe så blev jätteglad när Gainomax visade sina nya drycker för mig, fick provsmaka dom innan releasen. Det är 5 stycken smaker, varav två är koffeinfria Vitamin Drinks i smakerna Kaktus/Lime (min favorit, besatt!!!) och Mango/Ingefära. Dom innehåller B-vitamin som naturligt minskar trötthet, Vitamin C, Vitamin D för immunförsvaret och BCAA som en proteinboost!

Om man är sugen på en BCAA Energy Drink finns smakerna Citrus/Fläder, Äpple/Päron och Svartvinbär/Blåbär. Utöver koffein och BCAA är dom även berikade med magnesium. Magnesium hjälper bland annat till att undvika kramp, och till en normal muskelfunktion. Dom passar bra om man behöver lite extra mycket energi innan t ex ett träningspass eller bara om man blir lite seg under dagen. Kommer väl till hands här hemma för att överleva utan överdriven sömn hehe 😀 Kommer vara perfekt nu för mig när jag kör igång med träningen!!! Finns på bland annat ICA & Coop.

Hello cuties! As you have probably seen in my channels, I have had some new friends here at home 😉 I’m not a fan of coffee so got excited when Gainomax showed their new drinks for me, to sample them before the release. There are 5 flavors, two of which are caffeine-free Vitamin Drinks in the flavors Cactus / Lime (my favorite, obsessed !!!) and Mango / Ginger. They contain Vitamin B that naturally reduces fatigue, Vitamin C, Vitamin D for the immune system and BCAA as a protein boost!

If you are looking for a BCAA Energy Drink, there are the Citrus/Elder, Apple/Pear and Blackberry/Blueberry flavors. In addition to caffeine and BCAA, they are also enriched with magnesium. Magnesium helps to avoid cramps, and to a normal muscle function. They are good if you need a little extra energy before, for example, a workout or only if you get a little tired during the day. Will be well used here at home to survive without excessive sleep hehe 😀 Will be perfect now for me when I get started with the training!!! Available on ICA & Coop.

3 reaktioner på “YES YOU CAN-CAN”

 • Emma skriver:

  Dom verkar så goda! Vet du om man kan dricka dem som är vitamin drink om man
  är gravid? 🙂

 • Wallbergz skriver:

  Hej alex! Jag älskar din blogg och din systers samt eran pod! Vet inte hur många gånger jag har skrattat och kännt igen mig i er. Love it!
  Men nu äre så att jag ser att du smått kommit tillbaka in i träningen då du hinner och jag har som så att jag är inte nöjd med mina ben då jag har gått upp i vikt så skulle vilja ha tips och hjälp med träning. Jag har fått kärlekshandtag ( mer änn normalt ) och mina låt går emot varandra på insidan och så har jag fått en kurva på utsidan av låren? Vet inte hur jag ska beskriva den men jag vill göra mina ben mera tonade… spänstiga och träna bort det jag samlat på mig. hjälp 🙁

  kram wallbergz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.