CRAYFISH PARTY

Hej fina ni! Här kommer lite bilder från vår kräftskiva i helgen. När vi började leta lägenhet drömde jag om ett ställe där vi kunde starta traditioner. Där det fanns plats för högtider och dukning. Blev så övertaggad när Vickan frågade om vi kunde ha kräftskiva trots att jag inte är något fan av kräftor haha. Men det är själva grejen. Vickan åt upp ca 70% av kräftorna så hon var nöjd 😉 Känner dock att vi behöver utöka umgänget inför nästa högtid då vi har 8(!) platser vid vårt nya bord. Sån dröm!!!! Ser framför mig julmiddagar, nyårsmiddagar och bruncher med mina vänner.

Är så glad över vårt nya bord. Det blev exakt som vi önskade! Det var faktiskt ni som hjälpte mig att hitta det. Bordet kommer från Lilla Möblemanget och det var en tjej som följer min blogg som byggde ihop det. Så kul!!! Känns så mycket roligare att bestämma färg och modell själv och mycket mer personligt än att köpa ett färdigt massproducerat bord. Tips om ni är på jakt efter ett träbord (och väldigt bra priser!).

Mat har alltid varit centralt i vår familj och middagar har varit samlingspunkten för familjen. Jag och Victoria kan seriöst vara glada i dagar pga något speciellt vi ska äta. Jag hoppas att vi kan föra över det på våra tjejer och att dom kommer ha fina minnen från den här matplatsen <3 Är det fler än jag som älskar kräftskivor utan att gilla kräftor? Haha! Vi hade massa annat gott som skagenröra, baguetter, västerbottenspaj med romsås etc.

Hello, you guys! Here are some pictures from our crayfish party this weekend. When we started looking for an apartment, I dreamed of a place where we could start the traditions. Where there was room for celebrations and table setting. Was so overwhelmed when Vickan asked if we could have a crayfish party even though I’m not a fan of crayfish haha. But it was more about the thing. Vickan ate about 70% of the crayfishes so she was happy 😉 However, we need to expand the gang before the next feast, as we have 8 (!) Seats at our new table. That’s a dream!!!! Can’t wait until Christmas eve, New Year’s Eve and Brunches with my friends.

So happy about our new table. It became exactly as we wanted! In fact, you were helping me find it. The table comes from Lilla Möblemanget and it was a girl who follows my blog that built it together. So fun!!! Feeling so much more fun to decide color and model yourself and much more personal than buying a ready mass-produced table. Tips if you are looking for a wooden table (and very good prices!).

Food has always been central to our family and dinners have been the gathering point for the family. Me and Victoria can seriously be happy for days because of something special we are going to eat. I hope we can bring it over to our girls and they will have nice memories from this dining place. <3 Is there more than I who loves a crayfish parties without liking crayfish? Haha! We had plenty of other things though! 

10 reaktioner på “CRAYFISH PARTY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.