EN ANNORLUNDA MIDDAG

Hej fina ni! I veckan ska ju jag och Vickan prata lite politik i podden och vad hade kunnat komma mera passande än detta? Jag fick en inbjudan av Bindefeldt att tillsammans med 9 andra gå på en middag med Ulf Kristersson. Hade varit så kul att få träffa även dom andra, men kände att det var en väldigt lärorik kväll och EXTREMT god mat på Allegrine.

Det är så svårt att bilda uppfattning om partier baserat på debatter då det känns som att det bara går ut på att prata ner andra partier och som jag sa till Ulf (eller Uffe som jag frågade om han kallades, det gjorde han inte hehe) igår – det hade varit så mycket enklare om man bara kunde få lite ja/nej-svar på massa frågor. Men han sa att det tyvärr inte går att bara svara ja eller nej på det mesta, såklart haha! Jag som både är halvt introvert och hatar att prata i grupp var så nervös för det, men det släppte snabbt och jag kände att jag kunde fråga det jag ville och hann. Ulf förklarade väldigt bra hur det kommer fungera i kommande valet och jag fick svar som jag kunde förstå och känner att jag har mycket mer koll inför valet 🙂 Tack för den här middagen! Mer om middagen kommer i nästa poddavsnitt!

6 reaktioner på “EN ANNORLUNDA MIDDAG”

 • Johanna skriver:

  Hej

  Asså måste bara skriva av mig lite, jag har följt dig lite hit och dit typ eh oj kan nog vara nästan 7 år eller något sånt (tiden går fort). har alltid gillat dig och tyckt att du varit genuin men herre er podd har ju gjort att du typ är mitt största fan nu 😛 ser upp till dig så mycket har jag märkt, både dig och Viktoria men vickan är lite mer flum, du är mer seriös. hehe Nä men ville bara säga att trots att jag har ett väldigt annorlunda liv än dig och andra intressen osv så ger du mig massa energi och positivitet i vardagen! Heja dig!!!

 • Olivia skriver:

  Frågade du något om vad de planerar att göra för att förbättra förlossningsvården?

  Skulle så gärna vilja veta hur moderaterna ställer sig i den frågan 🙂

 • Maria skriver:

  Det är stor risk att Ulf och hans M kommer ta stöd av SD för att bilda regering efter valet. Tänk på det… Det betyder att de måste ge SD inflytande. Vilka frågor känns det som att vi vill ha med SD i? Familjepolitik? Kulturpolitik? Arbetsmarknadspolitik? Nej usch det är en hemskhemsk tanke.

 • Cissi skriver:

  Hej Alexandra,
  Vilken fin lägenhet ni har! Jag undrar vilket företag listerna på väggarna kommer från? Jag har kikat bland dina äldre inlägg men inte hittat.

 • Linnéa, stolt bonde från Småland skriver:

  Kul att träffa Ulf ju! Vad fint o smart ni fått det i eran nya lya ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.