FOUR HANDS MENU

I samarbete med Linas Matkasse

Hej fina! Som ni vet har jag ju provat Linas matkasse några gånger och jag tycker det är ett så bra sätt att hitta nya favoriter 🙂 Nu har dom kört ett samarbete med kocken Niklas Ekstedt & Lina Gebäck som kommer finnas tillgängligt under 6 veckor med 3 olika menyer varannan vecka. Linas Four Hands Menu kan ni beställa fram tills 25/11! Så spännande recept. Jag provade göra ett av dom som ni ser här ovan, det var en lite annorlunda och FRÄSCH variant av bolognese med smörstekta trattkantareller (mums!!) och rött vin i, hur gott? Kändes som en riktig höstvariant av en av mina favoriträtter + ett lite lättare alternativ med roligare smaker.

Om ni vill testa Linas Matkasse kan ni göra det HÄR. Det är en jättebra kasse att prova om man älskar mat och perfekta bjudrätter som känns lite finare 🙂 Fanns några andra spännande recept med i veckans påse så vi får se vad det blir för mat ikväll!

6 reaktioner på “FOUR HANDS MENU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.