MIN FÖRSTA SERVIS

I samarbete med Confident Living

Länk – HÄR

När jag fyllde 18 fick jag en servis av mamma & pappa. Rörstrand. Den servisen var typ den bästa presenten jag hade kunnat få och den har hängt med mig sedan dess. Vit, tidlös och en sån man aldrig tröttnar på. Swedish Grace. Jag ÄLSKAR den! När jag skulle samarbeta med Confident Living var det självklart att utöka servisen. Nu har jag så att jag kan använda den även vid större sällskap, utökat med massa skålar för middagar & serveringsskålar. Så glad! Har man blivit vuxen nu? 😉 Dom har bl a startset på hemsidan som är perfekta presenten antingen till sig själv eller någon som fyller år/tar studenten osv. Älskar också deras Ostindia serie men det kanske blir nästa tillskott 🙂

Har ni någon speciell servis hemma för lite ”finare” middagar eller kör ni samma jämt? Känns som lite vuxenpoäng när allt matchar, haha!

2 reaktioner på “MIN FÖRSTA SERVIS”

  • Joss skriver:

    Vart e besticken ifrån?

  • Julia skriver:

    Vilken storlek har du på muggarna som är med på bilden? Har sedan tidigare tänkt börja samla på samma servise men kan inte bestämma mig för om jag vill ha dem stora muggarna (50 cl) eller dem små (30 cl) eller kanske både och haha? Älskar servisen iaf!!
    PS. Så bra blandning av inlägg på din blogg, stor tumme upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.