BEFORE/AFTER – LOUS ROOM

Tänkte att det var dags att visa upp Lous rum! Det är det rummet som är minst färdigt, lite detaljer osv som ska fixas men tänkte att det ändå var på tiden att visa det =) I övriga lägenheten har vi tänkt väldigt cleant, men i ett barnrum tycker jag att det ska vara lite ”stökigt” och mysigt. Vill att det ska synas att ett barn bor där! Vi har faktiskt gjort hennes rum lite mindre fast jag tycker att det ser mycket mer öppet ut än innan. Tidigare var kyl/frys inbyggda in i hennes rum. Eftersom det är en rundad vägg har vi fått planera mycket för att få in så mycket som möjligt på ytan.

Thought it was time to show up Lous’s room! It’s the least finished room, some details etc to fix but thought it was still time to show it =) In the rest of the apartment we have thought very cleant, but in a children’s room I think it should be a bit ”messy ”and cozy. Want it to be seen that a child lives there! We actually made her room a bit smaller but I think it looks much more open than before. Previously, the fridge / freezer was built into her room. Because it is a rounded wall, we have been planning a lot to get as much as possible on the surface.

Vi har hela serien Sundvik från IKEA i hennes rum, säng som går att öppna upp sen och klädskåp  + byrå/skötbord. Vi kan gömma väldigt mycket av hennes grejer vilket är skönt så slipper man springa upp och ner till förrådet. Hennes resesäng ligger t ex under hennes säng och babyskyddet har vi klämt in bredvid klädskåpet haha!

We have the whole series Sundvik from IKEA in her room, bed that can be opened later and wardrobe + drawers / changing table. We can hide a lot of her stuff, which is great, so you do not have to run up and down to the storage. Her travel stroller, for example, lies under her bed, and we have hidden the baby car seat beside the wardrobe haha!

Tycker hennes säng känns så mysig. Vill typ sova där med henne, tyvärr klarar den bara 30 kg haha! Hyllan kommer från Babyshop & mobilen ovanför sängen är från Boligheter.

Thinks her bed feels so cozy. Would like to sleep there with her, unfortunately, it only takes 30 kg haha! The shelf is from Babyshop & the mobile above the bed is from Boligheter.

Fun fact är att vi målade rummet efter hennes babygym för vi tyckte att det var en sån fin färg! Den fina kroken fick hon av min vän Emma från Svenskt tenn & spegeln är min killes antika spegel som äntligen fick en plats.

Fun fact is that we painted the room after her baby gym because we thought it was such a nice color! The nice hook she got from my friend Emma from Svenskt tenn & the mirror is my boy’s antique mirror that finally got a place.

Ovanför skötbordet har vi satt upp hyllor som vi hade i vårt förra kontor. Vi har också vita mörkläggningsgardiner här som kommer från Jotex.

Above the changing table we have set up shelves we had in our previous office. We also have white blackout curtains here from Jotex.

Älskar dom här förvaringspåsarna från Babyshop. I ena har jag filtar, kuddar osv och i den andra leksaker och annat. Kommer vara enkelt för Lou att hjälpa till att plocka undan sen, hehe låtsas att det kommer hända 😉 Hästgungan eller lammet för att vara mer specifik, kommer också från Babyshop.

Så, det var lite från Lous rum! Säg till om ni undrar över något :*

Love these storage bags from Babyshop. In one I have blankets, pillows etc and in the other toys and other things. Will be easy for Lou to help to clean away late, hey I pretend it will happen 😉 The  lamb also comes from Babyshop.

So, that was a little bit from Lous’s room! Say if you wonder about something: *

30 reaktioner på “BEFORE/AFTER – LOUS ROOM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.