FÖRSTA FÖRKYLNINGEN

Nu var det dags för den här lilla damen att åka på sin första förkylning. Fyfan vad ont i hjärtat vi hade igår. Hon bara grät och grät, spydde slem och jag körde koksalt + sug men det var inte uppskattat. Ville ju bara hjälpa henne men gud vad ledsen hon blev. Kände mig hemsk, fast jag var tvungen så hon kunde sova. Tillsist sov hon i alla fall några timmar och idag är hon mycket gladare <3 Vi får se hur det går ikväll!

Fick tips om Physiomer som jag beställde hem. Beställde igår natt från Apotea och leveransen kommer strax till dörren. Hur fantastiskt? Precis vad man behöver när ens bebis är sjuk. Nu hoppas jag att det kan hjälpa litegrann!

Den här helgen blir nog väldigt lugn och bara kramas med lillan. Hon kramade om mig när hon var ledsen igår så hårt, man smälter ju. Det är så himla fint att hon har en egen vilja nu och visar kärlek. Det finns seriöst inget finare.

Nu vaknar hon efter en alldeles för kort nap, hörs sen! Kramar

2 reaktioner på “FÖRSTA FÖRKYLNINGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.