SPÖKPODDEN II

Hej älsklingar! Åh har haft BÄSTA helgen, så bra att jag glömt allt runt omkring. Ska självklart berätta mer om den sen men ville bara berätta att det efterlängtade avsnittet Spöktimmen 2 finns uppe. Jag tycker sånt är så äckligt men Vickan inklusive flera av er gillar det så fick offra mig igen 😉 Nästa vecka är vi tillbaka som vanligt och jag är lite mer delaktig haha! PUSS

4 reaktioner på “SPÖKPODDEN II”

  • S skriver:

    Hej!
    Tack för världens bästa blogg och podd <3

    En fråga bara, för ett tag sen sa du att du var och tog prover pga att du var så extremt trött. Vad kollade du då? Var du hos vanlig vårdcentral? Jag vill så gärna kolla hur det står till med mina vitaminer och hormoner men vårdcentralen vägrar ta dessa prover tyvärr. Vet liksom inte vart man kan vända sig….

  • Jennie skriver:

    Era poddbilder är alltid så himla söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.