FRIDAY

Hej fina ni! Såhär såg jag ut häromdagen, höstig! Gjorde en haul igår med några höstfavoriter och det här är några av dom ifall ni vill spana in 🙂 Vi hade passande nog middag här hemma för min agentur Tourn och då var jag redan fixad, win-win haha! Det var supermysigt, vi käkade libanesisk mat och myste.

Idag har jag fortfarande myskläder och tjorvigt hår. Fredagar brukar jag försöka fixa mig lite för att få helgkänsla, annars blir det typ ingen skillnad på en måndag och en fredag för mig. Jag ska försöka ta mig ner på stan för att göra några ärenden. Dock sjukt svårt att ta med vagnen på några ställen så vi får se hur jag löser det. I helgen ska vi ha idolmys med Vickan & Erik ikväll, imorgon tror jag att vi ska träffa min killes familj + ett event på dagen med Jampan och på söndag ska Janni komma förbi och på kvällen kommer Sanne & Jacob + Frans hit på middag med oss + Vickan, Erik & Ellie. MYS! Ser så mycket framemot den här helgen 🙂 Familj & mysiga vänner!

Eftersom jag inte gör så mycket vanligtvis på vardagarna älskar jag verkligen helgerna då jag får socialisera mig lite haha. Dock är jag sjukt tacksam över min kille. Han är verkligen min bästis. Vi kan sitta och prata om vad som helst, jag kan verkligen säga allt till honom som jag tänker på. Så skön känsla. Vi är ganska lika i många saker och därför kan jag ventilera mycket. Där vi är olika är det alltid skönt att få en second opinion. Han är så himla duktig på allt, ser verkligen upp till honom. Vad han än gör så blir det alltid så bra. Stolt och imponeras av honom <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.