VEGGIE MEALS

I samarbete med Knorr

Läs mer om: Vego Bites – HÄR, Vego Balls – HÄR, Vego Chili Sin Carne – HÄR

Hej fina ni! Nu ska jag berätta om ett SJUKT roligt samarbete. Som ni vet försöker jag ju äta vegetariskt på veckodagarna och få in mer vegetarisk kost. Jag älskar snabba saker när jag inte riktigt har tid (ungefär 9/10 gånger jag ska laga mat hehe). Nu har Knorr släppt tre stycken Veggie Meals som man bara behöver tillsätta pasta/ris till! Alla tre rätter är vegetariska, på bilden åt vi Vego Balls och dom var SÅ goda. Min kille sa ”det här smakar ju som att vi äter kött” och det är ett bra betyg från honom. Vi kokade bara upp pasta och hällde i Vego Balls i en annan kastrull och värmde upp dom + rev över parmesan och hade tomater till. Så himla smidigt.

Utöver det har dom även släppt Vego Bites i currysås & kokosmjölk, och en VEGANSK Chili Sin Carne som också är nyckelhålsmärkt. Till den hade vi nachos och en ”guacamole” på vegansk mayo, avocado + lime så rätten blev alltså helt vegansk. Så roligt när det är så enkelt och nära det man egentligen brukar äta, behöver inte vara så avancerat 🙂 Alla rätter är fria från artificiella smakförstärkare och tillsatta konserveringsmedel.

Om ni också vill äta lite mer vego/veganskt och kanske inte har fantasin eller tiden, så finns dessa att hitta på stora Coop, Coop forum och City Gross. Dom finns i kylen och förvaras även i kylen hemma sen 🙂

4 reaktioner på “VEGGIE MEALS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.