NEW IN

Hej fina! Här är vår nya kökslampa. Eller, vi har faktiskt haft den ett bra tag men idag hade vi en riktig fixardag och fick upp lite tavlor osv så då passade vi på att byta lampan. När vi flyttade in körde vi kristallkronor i hela lägenheten men eftersom har vi bytt ut några stycken. Så i vardagsrummet har vi en från Tom Dixon vi köpte på auktion och den här kommer från Jotex. Nästa vecka får vi vår lampa till kontoret som jag visar när jag visar upp kontoret. Vi har börjat få ordning där inne nu, det enda som saknas är en puff eller dylikt istället för ett bord framför bäddsoffan. Vill inte att det ska kännas som ett vardagsrum så får se vad vi hittar på där inne 🙂

Nu är det lördagsmys deluxe här hemma med sushi, chips och Så mycket bättre men tänkte kika in och kompensera min frånvaro igår. Jag har verkligen fått feeling för att blogga och jag hoppas att ni uppskattar mina fler inlägg fast dom kanske inte är lika innehållsrika. Med handen på hjärtat ser mina dagar väldigt likadana ut så har inte så mycket att berätta om oftast haha!

Är det något ni tycker saknas här eller gillar ni lite vardagligt/mammalivet/hemmet? Säg inte restauranger och events och resor bara för det händer inte så ofta för mig just nu 😉 Hoppas att ni har en härlig helg!

10 reaktioner på “NEW IN”

 • Sandra skriver:

  Kul att du gillar bloggandet just nu!
  Hade varit kul med lite listor emellanåt, då får man liksom läsa om lite blandat.
  Typ veckans bästa/roligaste/tråkigaste eller liknande!

 • Bella skriver:

  Tycker det är toppen som det är nu, med mammalivet/hemmet 🙂

 • ule skriver:

  I like the everyday simple posts, but I wish they were in English instead of Swedish. Google translate isn’t very good with your blog.
  The molecule lamp looks fun!

 • Amanda skriver:

  Jag tycker det är bra som det är nu =) din vardag, & mammalivet osv. Håller med om ovanstående att en veckolista skulle vara rolig. Innehållet kan variera från gång till gång. Kram!

 • Ava skriver:

  Jag tycker att det är jätte bra som det är nu! Älskar inredning och utvecklings-uppdateringarna om Lou!

 • J skriver:

  Älskar er podd och din blogg! Tycker det är roligt att få ta del av det som händer i din vardag även fast det inte ibland händer så mycket (så som det är i livet). Älskar när du visar bilder på er otroligt fina lägenhet! Jag tycker det är intressant när ni pratar i podden eller skriver på bloggen om vänskap/social fobi/om att vara introvet vs extrovert. Det får du jättegärna skriva lite om om jag får önska. Eller till och med prata om i podden!!! <3 Tack för en grym podd

 • Bella skriver:

  Tycker det är jättemysigt med dina vardagsinlägg? tycker faktiskt bättre om det än resor/events!

 • Sara skriver:

  Jättebra! Fortsätt så =)

 • Karin skriver:

  Du skriver sällan om träning längre och jag saknar såna inlägg.
  Annars är listor kul och jag uppskattar hem-och inredningsinläggen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.