RENOVERING: GLASDÖRR BADRUM

I samarbete med Råda Glas

Hej babes! Tänkte att det var dags att visa bättre bilder på vår glasdörr och spegel i badrummet. Jag är SÅÅÅÅ nöjd! Det blev t o m bättre än jag hade kunnat drömma om. När vi skulle fixa badrummet visste jag att det skulle vara svårt att hitta någon som kunde göra dörren efter våra mått. Sen kom jag i kontakt med Råda Glas och är så glad för det. Världens härligaste hantverkare som levererade EXAKT det vi ville ha. Fästena på dörren går hand i hand med resten av våra mässingdetaljer och det är sån mässing som inte blir fläckig. Tycker det blev så lyxigt med en stor spegel (ville ha hotellkänsla) och en dörr som ramar in hela vår stora dusch. Badrummet är ett av rummen jag är nöjdast med i hela lägenheten pga detta. Njuter varje gång jag går in där, känns som jag har ett eget litet spa hemma 🙂

Med handen på hjärtat kan jag varmt rekommendera Råda Glas, dom är otroligt professionella och enkla att jobba med samt har väldigt mycket erfarenhet och kunskap. Vi sa bara hur vi ville att det skulle se ut sen fixade dom resten. Precis som man vill att det ska vara! Om ni vill bygga glasdörrar/glasväggar/speglar/växthus eller något annat kommer ni i kontakt med dom på Rada.se. Vet att det kan kännas som mission impossible att få tag på duktiga hantverkare ibland, och har fått massa frågor om våra så här har ni en rekommendation <3 tack för att ni hjälpte mig att få mitt drömbadrum!

7 reaktioner på “RENOVERING: GLASDÖRR BADRUM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.