MINA MÅSTEN I SMINKVÄG

Hej fina! Tänkte visa mina all time favs i sminkväg. Har en hel del produkter som gästspelar och älskar att prova nytt, men dom här har jag ALLTID och är fortfarande mina favoriter. Vissa av dom har hängt med över 5 år!

Bas: Det här är det senaste tillskottet i favoriter. Älskar denna från IT cosmetics. Jag använder färgen Light nu, och Medium när jag är lite brunare. Borsten är så himla bra också! Har alltid kört concealer från NARS men just nu är jag helt utan hehe. Vill prova nån ny. Tips?

Bronze: Bobbi Brown har världens bästa bronzing powder utan massa glitter och glow. Färgen jag har är Golden Light och den ger precis lagom färg 🙂 ÄLSKAR!

Ögonbryn: Den här hade jag inte överlevt utan. Det är den bredare från Anastasia. Tycker den gör mina ögonbryn så fina! Jag har provat typ 10000 andra men ingen blir samma sak. Gillar att man kan bre på utan att det ser ut som streck. Jag har ju inte så mycket egna bryn, och jag tycker de är svårt att få till det naturligt med smal penna.

Ögonskugga: Den här paletten är min favorit av alla. Har 30 andra paletter?? men den här finns alltid med i sminkväskan! Beige, brunt och svart går alltid hem på mina ögon.

Mascara: När jag inte gör lashlift kör jag på denna gamla favorit. Tror jag köpte min första när jag var 15? Tycker den är lika bra nu som då 🙂

Så, det var lite om mina favoriter!!! Förut höll jag på mycket med smink och la ner massa tid på det, nu vill jag att det ska gå undan och bli fint bara haha. Vilka är era MÅSTEN?

5 reaktioner på “MINA MÅSTEN I SMINKVÄG”

  • Linnéa skriver:

    Om du vill ha tips på concealer måste jag verkligen varmt rekommendera Estée Lauder double wear concealer! Lite pricey, men väldigt dryg och ger bra täckning samt naturligt resultat. ?

  • Bella skriver:

    Åh vissa av dina saker har jag också som favorit ☺ jag använder jämt Idun mineralfondation pga det enda som min känsliga hy tål och Clarins lipgloss är en favorit

  • Sabrina skriver:

    Tarte’s consealer ska vara den absolut bästa, kolla upp! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.