Igår slängde jag ihop något och improviserade. Men SATAN vad gott det blev! Fått massa frågor och lovat att posta så här kommer det.
tacogratäng:
2 förpackningar svarta bönor
1/2 burk tacosås
1 förp tacokryddmix
1 rödlök
2 vitlökar
1 liten majsburk
2 dl creme freiche
2 dl riven ost
sallad: tog vad som fanns hemma, det var babyspenat, tomat, gurka och koriander + massa lime på ?
tillbehör: NACHOS, tacosås, jalapeños och en bönröra. Jag tog det som fanns hemma bara. Men nachos är livsviktigt.
Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök och vitlök och fräs en snabbis i pannan. Skölj bönorna i ett durkslag. Addera i pannan och stek på medelvärme en stund innan du tillsätter tacomix, tacosås och lite vatten. Förbered sallad. Blanda sen creme freiche (vet inte exakt hur mycket jag tog för burken var öppen) och blanda med riven ost. Lägg bönröran i botten av en form, häll över majs och klicka sen ut oströran. Ha i ugnen ca 15-20 min tills oströran just fått lite färg. Smaklig spis!
Men alltså jag lever för dina recepttips! Tusen tack<3
Ohh gott! Tack 🙂 var dte någon specifik vegansk ost som du använde (märke?) eller är det bara att köra på godtycklig liksom créme fraichen?
Sorry – läste fel: vegetarisk* och inte vegansk. Ska pröva göra den vegansk också dock! Tack igen för receptet – då har hållt oss på halster 😉 Kram
Var är dina bestick ifrån? så fina! 🙂
Kram!
Hur många portioner är receptet på. Det var jättegott.